Am un buget de 25-30 mil . Vreau sa imi iau un laptop mai perfomant decat Desktopul actual ( 1.6 Ghz , 1 gb ram , 256 video) .
Ce procesor recomandati?
i3 , i5? Dual Core?
Dintre ce ai insirat acolo i5, best totusi i7. Ai mare grija totusi cu placa video sa fie ceva de capul ei fie ATi fie NVIDIA...
Sărbători fericite.Vii cu noi in oras? Nu merci | Vii cu noi la film? Nu merci | Vii cu noi la munte? Nu merci | Vii cu noi la cabana? Nu merci | Vii cu noi la concert? Nu merci | Vii cu noi de rev.? Nu merci | Asa se face - scurt pe 2.
i7 nu gasesti in banii astia. incearca i3 sau i5. ai grija, totusi, la placa video dedicata. Modelele noi de i5 si i3 (2010) vin cu placa video incorporata, daca nu ma insel, si are niste performante destul de bune pe hartie.
Prietena mea a cumparat un i3 si a scos in benchmarkul ala al windowsului, la 3d, cu un punct mai putin decat placa mea de 1024 (GT 320M) si cu putin mai mult decat placa unui amic (512, tot nvidia dedicata). Mi-a picat fata, ca a dat si mai putin ca amandoi...
Un amic si-a cumparat laptopu' asta Laptop HP XF074EA;costa undeva la 3000 ron da e racheta!Notebook HP G72-b50SQ (XF074EA) specificatii - HP Acas? ?i biroul de acas? produse
cateva specs:
-Procesor Intel Core i3-350M 2,26 GHz, 3 MB cache
-Placa video ATI Mobility Radeon HD 5470 1GB GDDR5
-RAM 4GB
-hard 500gb
Sub 3000 ron nu cred ca e vreun laptop cu core i5...
am gasit ceva in 30 mil...cu placa video dedicata 1 gb
Laptop Asus K52JC-EX352D cu procesor Intel� CoreTM i5-460M 2.53GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 310M 1GB, FreeDOS K52JC-EX352D
eu primesc 3.1 pct la benchmark la desktop asta...deci...bullsh!t cum a zis MonkY
Da'mi datele tale si ti trimit maine prin posta elvetiana ramburs... Dar cu o singura conditie: Transportul il platesti tu![]()
Uite alta idee, vin eu pana in elvetia si ridic personal masina/ banii. Si nu mai stam saptamani dupa posta. Toata lumea e fericita. Suna bine, nu? Oricum, la voi, acolo, in Elvetia, 2000 euro sunt un mizilic, bani de alocatie pe o luna.
Ah, era sa uit. Daca este doar o gluma seaca, vin si iau masina alor tai si pe tine te vand pe bucati, in OborMerge?
Bookmarks