Renegade... castigi ceva cu misto-urile astea gratuite? Sincer. Te pot incadra la "flame"? Lejer.
Renegade... castigi ceva cu misto-urile astea gratuite? Sincer. Te pot incadra la "flame"? Lejer.
Eh, sa nu fim chiar asa rautaciosi... E totusi aria de Spam. Pacat ca unii au luat-o drept zona de spalat rufe.
On-topic, de 1 Aprilie, episod special din RObotzi: RObotzi.S01.Ep3,14.ZDA | CreativeMonkeyz
Uita-te la ce a postat MonkY domnu.
Pacat ca nu-i invers dialogul ca se potrivea bine.![]()
Flame inseamna a insulta pe cineva. Cu ce anume si mai precis, pe cine anume insultam eu cu acel post?
Intr-un thread glumele sunt incurajate, aici cine face una este considerat mistocar si este pus la colt ca aduce insulte. Hotarati-va!
Incercam sa mai detensionez atmosfera dupa cele postate..
P.S.: Ca sa nu fie nici un fel de neintelegere: "mfw" nu este o insulta. Inseamna "my face when".
http://www.youtube.com/watch?v=H****ZRCgqs
Monkey gone to heaven :devil:
Nu stiu cum se intampla, dar mereu ajung ultimul. Vreau si eu sa ma cert cu cineva!
P.S. Cel mai ciudat e faptul ca va luati si de saracul Donelu, care nu cred ca a facut rau nimanui pe aici, apoi sa mai zic de banuri(cel putin din spusele lui Monky ati zis ceva si de el, nu cunosc.. nu dati cu parul! )
Eagle-eye, iti multumesc! apreciez.. deja imi dau lacrimile, a fost pur si simplu... emotionant!
I hate 1 aprilie. Nu mai stiu ce e gluma si ce e serios. Argh
---------- Post added 01-04-2011 at 10:16 PM ----------
Deathwings esti un URAT!
Mo, pai nu ma iau de tine, iti activezi Maximum Armor si m-a luat 'reacu, pot sa dau si cu '50 cal-ul in tine (adica un cal din anii 50)
eagle-eye (sau ochi de soim, sau carabina lunga) pai si ce mai astepti? voi vota pentru tine!
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks