aici chiar va uitati pe propria raspundere..
Imagini SOCANTE! De ce NU trebuie sa te dai jos din masina pe autostrada! Ce a patit un sofer inconstient! VIDEO - www.sport.ro
aici chiar va uitati pe propria raspundere..
Imagini SOCANTE! De ce NU trebuie sa te dai jos din masina pe autostrada! Ce a patit un sofer inconstient! VIDEO - www.sport.ro
Merită urmărit at�t interviul (3 părţi) c�t şi canalul tipului, multe discuţii despre jocuri precum Baldur's Gate, Planescape, Gothic and so on.
Cea mai urata finala? Nu cred, mai urate sunt cele de acum cativa ani cu barca care facea instructie cu man united, arsenal cand juca doar o echipa in teren.
Se pare ca Microsoft are un nou IP: "Cocaine"
Cops find coke in Xbox after busted driver can't play it cool - msnNOW
Cops found cocaine hidden in an Xbox after pulling a man over for not signaling a turn.
alea au fost vremuriile...important e ca macar o data au luat si romanii cel mai razvnit trofeu....dar sa nu uitam ca acest lucru a fost favorizat si de interdictia echipelor din Anglia(in speta Liverpool) de a mai participa in Europa ceva timp..
eu zic RESPECT ptr baietii aia care jucau pe un ARO si un video..imaginiile de la sfarsit sunt irelevante..aia nu e Steaua..
insa faptul ca Sport.ro da in fiecare an finala mi se pare ipocrizie..
si o ipocrizie si mai mare e si faptul ca materialul a fost facut si de Banciu..a carui mare echipa favorita a facut ditai blatu' in prima finala de UCL in noul format(lucru recunoscut si de Deschamps)
dar deh! la noi e plin de suporteri ai "echipelor ștrăine"..insa majoritatea au aceiasi mentalitate melteneasca de stadion de Rumania..
A observat cineva ca brusc, s-au cam oprit toate reclamele la jocuri si toate evenimentele si lansarile legate de ele? Anul trecut au fost o puzderie de lansari la noi (AC: Brotherhood, NFS HP, Crysis 2, MK, etc) sa nu mai spun de reclamele de la TV.
@zinodaur: Te implor schimba melodia de fundal , presupun ca e compozitie proprie cu chitara. Sau inregistreaz-o din nou , mai clar...
Se aude foarte ciudat (nu urat).
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks