maine termin si eu sesiunea in sfarsit si trebuie sa recuperez, ca am pierdut cam tot ce s-a intamplat in ultima luna pe forum![]()
WTF! De cateva luni am o vecina, cam pe la 80-90 de ani, la etajul 3. Mai suntem inca doua familii in bloc, una per etaj. De cand a venit, a angajat o echipa sa schimbe tabla de pe casa, fara sa ne anunteApoi ne-a pus sa si platim. Era tabla galvanizata, scumpa, acum e o posirca de tabla, in care s-au facut gauri pana acum si tot ei i-a curs apa in casa. Pagube pe care tot noi trebuie sa le platim. De ce? Asta ma intreb si eu. Acum, a angajat o echipa sa curete acoperisul de zapada. Astia au aruncat pe masina mea o bucata de zapada/gheata de L30xl30xH10 si m-au somat ca daca nu imi mut masina, tot acolo or sa arunce zapada, desi blocul are 2 laturi LIBERE de drum, fara masini si fara case si se convenise sa arunce acolo.
Asta pe langa faptul ca ne-au inundat balconul cand au spart burlanul si ca de dimineata pana acum nu am putut sa invat nimic pentru examenul de maine, ca aud numai POC POC POC POC POC pe oriunde as sta...
F**k this s**t.
Trebuia sa nu-i platiti nici un ban cand sa apucat de reparat de capul ei, defapt trebuia data in judecata si pusa iara tabla galvanizata, acuma sigur nu mai aveati probleme cu ea, singura solutie care o vad si acuma este datul in judecata, tot al ei ca ea raspunde de actiunile echipei din moment ce ea este angajatorul.
Sincer, nu are sens. E o femeie singura la o varsta ruda cu moartea. Cred ca nu o sa aiba bani nici sa plateasca judecata, daramite daunele... A comentat ca nu are cum sa plateasca 10 lei pentru reparatia interfonului... Dar cochetam cu ideea asta, totusi...
Atunci sa nu se apuce de capul ei de reparati, inteleg ce vrei sa spui dar o invatatura de minte tot merita, asa va continua sa faca de capul ei fara sa se gandeasca ca mai sunt si alti in blocul acela... Asta mi se pare si mai nedrept.
Am avut o vecina care si-a cumparat trei apartamente in bloc si le-a unit. Doua luni de zile auzeam bormasini de la 8 dimineata la 8 seara. Nu puteam sa invat, nu puteam sa dorm, nu puteam sa fac nimic. Am chemat politia, dar e mare avocata si nu i-au facut nimic. Nu ai ce face, astepti sa treaca.
Vai nu-mi aminti de constructi, parca au inebunit toti de la mine din bloc, mai ales vecina de sub mine la care au tinut cam 7 luni lucrarile la un apartament de 2 camere, nu stiu ce facea dadea jos pereti dupa care ii refacea ca sa ii darame iara ? Nu stiu dar nu era normala...
A inceput iar ninsoarea ..., nici nu stiu daca se va inchide liceul din nou . Si da astept raspunsuri de genul : Thank you Captain Obvious !
![]()
Bookmarks