Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 110 of 752 FirstFirst ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 160 210 610 ... LastLast
Results 2,181 to 2,200 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #2181 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    se pare ca da

2. #2182 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu au schimbat nimic, este doar o strategie de marketing pentru a face puțin buzz produsului respectiv și a crește moralul foarte scăzut pe care �l au majoritatea rom�nilor �n această perioadă. �n spatele campaniei se află McCann.

Remember cazul eMag? Tot un buzz a fost p�nă la urmă cu onorarea acelor comenzi de produse la prețuri incredibil de mici. Ce au avut de c�știgat? Expunere, evident.

3. #2183 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #2184 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Once upon a time One post ago I was 1337...

LE: I m still 1337
    Attached Images Attached Images asd.png

5. #2185 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Felicitari l33t

6. #2186 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Care-mi cumpara si mie o chitara electrica ?

7. #2187 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Daca vrei si esti cuminte te las sa te joci cu a mea.

8. #2188 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Perv

9. #2189 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Sunt abonat Romtelecom Dolce și vreau să renunț la abonamentul respectiv pentru că au tăiat foarte multe programe din pachetul la care eram abonat fără nici un fel de explicație, nu am chef să plătesc �n plus pentru ce aveam p�nă acum �n grila de programe.

Mă g�ndeam să trec la UPC, mai ales că �n pachetele TV au și internet gratuit. Ce părere aveți despre serviciile lor, este cineva abonat la ei?

10. #2190 SP
    Junior Member Bugsy's Avatar
    Eu sunt abonat la UPC si serviciile lor mi se par ok.Sunt abonat de cam 3 4 ani si internetul cade o data la cateva luni sau mai mult pentru un timp mai lung de cateva ore maxim 1 zi.Downloadul e ok la cel mai mic abonament iau de pe filelist cu 1 mb,1 mb 500.In cea ce priveste televiziunea nu mi-a cazut niciodata cablul sau ceva de genul.Cel putin in Constanta,in zona mea e totul ok.

11. #2191 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Cu UPC ai traficul de P2P limitat, ceea ce urasc si mi se pare cea mai mare tampenie inventata vreodata. Si, Bugsy, ai grija cu trackerele alea pe aici.

12. #2192 SP
    Depinde de zona,mie imi pica netu engros,daca vrei televiziune iti recomand UPC dar daca vrei internet de la ei...FUGI.

13. #2193 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    RDS ftw! (nu la televiziune)

14. #2194 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Thanks guys. Net am deja de la un provider de cartier și sunt mulțumit de el, �nsă nu strică să ai o conexiune �n plus, mai ales dacă-i gratis.

15. #2195 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    In cea ce ma priveste pe mine nici nu vreau sa aud de UPC, am avut probleme cu televizorul si internetul, 2 lunii nu au mers si pe deasupra mai aveau pretentia sa le platesc, cand am vrut sa renunt la ei pentru faptul ca nu mi-a mers, au vrut sa platesc 2 milioane taxa pentru deconectare de la internet plus facturiile neplatite, atunci le-am aratat degetul mijlociu si le-am zis pa oricum o ruda este un avocat excelent si daca s-ar fii ajuns in instanta ar fii pierdut.

16. #2196 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Cu UPC ai traficul de P2P limitat, ceea ce urasc si mi se pare cea mai mare tampenie inventata vreodata. Si, Bugsy, ai grija cu trackerele alea pe aici.
    Se mai practică aşa ceva in anul 2010 ? Oh mai gad....

O �ntrebare rapidă, sunt pe fugă şi aş fi recunoscător dacă ar posta cineva un top/link cu jocurile ce au avut un timp de dezvoltare uriaş, dar care au fost lansate (Nu legende urbane precum DNF), de ex TF2 a fost in dev timp de 8 ani. mulţumesc.

17. #2197 SP
    Starcraft 2 si diablo 3?

18. #2198 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Starcraft 2 nu ştiu de c�t timp este �n dev, nu cred că din 98-99.

19. #2199 SP
    Senior Member huber's Avatar
    awesome

20. #2200 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Hot damn.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.