Ce vreme naspa e in CBU![]()
Tcomai am fost mancat de un Datsun in Forza 3, si eu aveam Bugatti..... Daca ar fii fost Dacia 1310 in joc, nici cu F22 nu-l depasesc.
Mult iubitul SIMULATOR, pffff daca ar fii fost simultaro, Datsun-ul ar ramana fara tabla/carton pe el.
Am vazut ca multi compara Shift cu Forza 3 si daca unul spune Forza 3 e mai bun, toata lumea e de acord.
Mie unul imi place mai mult Shift din mai multe motive:
1:Cockpit view e mult mai bun.
2:Nu ma depaseste dulapu.
3:Misca din volan (in Forza trage cu frica de el).
Un mare minus la Shift e, AI-ul e lipit de drum (in orice NFS sunt lipiti de drum).
Forza are grafica mult mai buna, mai multe masini si asta e un avantaj foarte mare.
Sariti-mi in cap! E doar o parere personala.
Presupun ca ati jucat GT4, nu? Erau curse cu Opel Speedster, eu eram "tunat" la maxim, si tot nu aveam sanse.
Nu inteleg ceva la Forza, de ce pun masinile mai puternice pe primele poziti?
Bagamias picioarele. Ce enervant e cand cauti o melodie si nu stii nici numele, nici artistul, si nici un vers. Doar sa-l fredonezi.
Stie cineva cum cheama prima melodie? Pe thread-ul Cum se numeste melodia? nu am noroc.
Neah. They're very very funny sometimes (except "2 girls 1 cup"; seriously.. wtf? :distubing.
In other news, I'mand a karaoke champ also. Thank you, thank you, you are far too kind.
.
Se pare ca am castigat de 2 ori turneul de FIFA 10 lol
Monky, sti ceva?
Se pare ca toate lumea are award'urile dublate
LE: Oh noo! It's fixedI felt good for a few minutes
![]()
lol lol lolOne minute after I recorded the video, Pixie peed in place and Wicket bit my left hand.
Bookmarks