Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 752 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 646 ... LastLast
Results 2,901 to 2,920 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #2901 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Don Baxter ... bleah ...

2. #2902 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

Konnichiwa!

3. #2903 SP
    Diesel k1du's Avatar

4. #2904 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Anyone down for some ODST Legendary or FF?

5. #2905 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

6. #2906 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Bă, �nțelegi? Ceea ce �nseamnă foarte mult, bă!

7. #2907 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Dovlecelul (10kg) a fost macelarit si este pregatit pentru maine seara

8. #2908 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Happy Halloweenlol
    thumb_banciu-s-costumat-urs-vezi-ce-vrea-dragomir-sa-se-costumeze-data-viitoare_2.jpg

9. #2909 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ce porcărie, am ajuns să importăm p�nă și sărbătorile altor culturi. Ce legătură avem noi cu Halloween?

Parcă văd că peste doi-trei ani ne urăm unii altora Happy Saint Patrick's day!

10. #2910 SP
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Ce porcărie, am ajuns să importăm p�nă și sărbătorile altor culturi. Ce legătură avem noi cu Halloween?

Parcă văd că peste doi-trei ani ne urăm unii altora Happy Saint Patrick's day!
    Exact, cine vine m�ine la colindat ? Hai mă că nu am importat �ncă nimic Hallowween e doar o scuză pentru a petrece .

11. #2911 SP
    True true. Hai sa fim ipocriti si sa zicem ca nici Sf. Valentin nu sarbatorim.

12. #2912 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Sf. Valentin
    Altă "sărbătoare" idioată �ndrăgită de oamenii de marketing.

13. #2913 SP
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Altă "sărbătoare" idioată �ndrăgită de oamenii de marketing.
    Te iau cu mine maine seara Florine la petrecere poate-ti schimbi parerea despre Hallowen Din partea mea, sincer, la cat mai multe "sarbatori" de acest fel. Prea multa monotonie in viata de zi cu zi..

14. #2914 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

15. #2915 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    OMG ! Maica-mea a gasit vreo 20-30 de numere PC Games in vechea mea camera (credeam ca le-a aruncat demult ). Doamne ce amintiri . Asa de mult rasfoiam revistele ...ore in sir . Desi nu am jucat 80% din jocurile respective asa imi placea sa ma uit la imagini . Aveau si foarte multe articole despre jocuri pe console (Tekken 5 , Resident Evil 4 ). Am gasit si un articol intitulat : "PC vs console (cred ca in mare parte e vb de ps2 ). Abea astept sa-l citesc.

Odata la un nr scriau si ceva mai special (precum articolul mentionat mai sus ) . Mai erau cateva despre diferiti game developeri care au avut un rol f important in industria gaming-ului (Will Wright, Scot "Scorcj" Brown , Peter Molyneux etc). Am gasit pana si 2 numere care aveau niste articole despre "Sex'n'Games" . La inceput nu stiam cam nici un personaj din jocurile acelea da acuma ca ma uit la ele imi dau seama ca 50-60% din poze erau cu personaje feminine din Final Fantasy (Tifa , Rikku , Yunnna etc ).

In orice caz revistele astea m-au "initiat" in lumea jocurilor si m-au "cultivat" in privinta acestui domeniu. Abea astept sa citesc cat mai multe numere . Good times ...good times . Ce bine am inceput ziua de zi

16. #2916 SP
    PC Games 4 Fun ? Mai am vreo 3 nr. pe acasă Nu scanezi şi tu o copertă ?
    Btw: Ştiu că am citit prin 2006 pe forumul lor că au lansat şi o revistă dedicată consolelor, NeXt se numea

17. #2917 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    ... au lansat şi o revistă dedicată consolelor, NeXt se numea
    Yep, am chiar eu 2 nr. ^^
    Dar am rupt pagini ce aratau ca niste postere si le-am imprastiat pe usa de la dormitor xD

18. #2918 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    PC Games 4 Fun ? Mai am vreo 3 nr. pe acasă Nu scanezi şi tu o copertă ?
    Btw: Ştiu că am citit prin 2006 pe forumul lor că au lansat şi o revistă dedicată consolelor, NeXt se numea
    ce coperi ai vrea sa scanez ? daca le am atunci pana maine le si pun pe forum . Desi se numea PC games 4 Fun , redactorii erau f mari fani ai consolelor si a jocurilor lor (mai ales seria tekken si Gran turismo ). In orice caz, au cateva articole de-a dreptul geniale. Mare pacat ca nu mai exista revista asta. De cateva zile incerc sa intru pe site-ul lor da nu se incarca pagina...i think that ones down too .

Stiam ca au avut si o revista console exclusive (deathstrike are dreptate, despre NeXT e vorba) da din pacare nu a avut decat 11 sau 12 numere dupa care au renuntat la ea . Mare pacat... cred ca cel mai important factor care a dus la aceasta viata scurta a revistei a fost: perioada in care s-a lansat. Acu 5-6 ani cam toti oamenii erau pc-uri si foarte putini au auzit de console(ca sa nu mai zic ca cei care au auzit de console nu erau obligati sa cumpere revista ). Asa ca nu e de mirare ca s-a lansat numai timp de un an.

As vrea sa avem cat mai mult material legat de console/gaming si in Romania(asa m-am bucurat cand am descoperit site-uri precum console games , arenaTV sau cand am vazut prima data pe TVR 2 zon@ IT ). De asemenea, in ultimul timp avem tot mai multe lansari oficiale de jocuri in Bucuresti si nu numai. E un semn bun . Industria gaming-ului s-a mai dezvoltat si in tarisoara noastra in ultimii ani(drept ca, cu pasi marunti, da totusi e ceva).

P.S. poate deschidem si un thread in care sa punem articolele mai interesante din revistele precum PC games, Level , NeXT etc ca sa putem sa ne bucuram cu totii de ele.(tin minte ca si ronan a postat odata parca un nr interesant despre razboiul consolelor dintr-ul nr din xtrem pc parca vechi de 4-5 ani (cand pe piata era PS2-ule , xbox-ul si gamecube-ul ...ce vremuri ). Trebuie doar sa imi instalez programul de la imprimanta si poate maine o sa scanez si postez articolele mai interesante ;.

19. #2919 SP
    Vezi că avem şi o televiziune, GameX TV, e �ncă �n lucru dar �n curand ajunge pe cablu Au şi un site unde găseşti c�teva emisiuni, uite un review făcut de ei :

20. #2920 SP
    ok.gif

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.