Don Baxter ... bleah ...
Ce porcărie, am ajuns să importăm p�nă și sărbătorile altor culturi. Ce legătură avem noi cu Halloween?
Parcă văd că peste doi-trei ani ne urăm unii altora Happy Saint Patrick's day!
OMG ! Maica-mea a gasit vreo 20-30 de numere PC Games in vechea mea camera (credeam ca le-a aruncat demult). Doamne ce amintiri
. Asa de mult rasfoiam revistele ...ore in sir . Desi nu am jucat 80% din jocurile respective asa imi placea sa ma uit la imagini . Aveau si foarte multe articole despre jocuri pe console (Tekken 5 , Resident Evil 4 ). Am gasit si un articol intitulat : "PC vs console (cred ca in mare parte e vb de ps2 ). Abea astept sa-l citesc.
Odata la un nr scriau si ceva mai special (precum articolul mentionat mai sus ) . Mai erau cateva despre diferiti game developeri care au avut un rol f important in industria gaming-ului (Will Wright, Scot "Scorcj" Brown , Peter Molyneux etc). Am gasit pana si 2 numere care aveau niste articole despre "Sex'n'Games" . La inceput nu stiam cam nici un personaj din jocurile acelea da acuma ca ma uit la ele imi dau seama ca 50-60% din poze erau cu personaje feminine din Final Fantasy (Tifa , Rikku , Yunnna etc ).
In orice caz revistele astea m-au "initiat" in lumea jocurilor si m-au "cultivat" in privinta acestui domeniu. Abea astept sa citesc cat mai multe numere. Good times ...good times . Ce bine am inceput ziua de zi
![]()
PC Games 4 Fun ? Mai am vreo 3 nr. pe acasăNu scanezi şi tu o copertă ?
Btw: Ştiu că am citit prin 2006 pe forumul lor că au lansat şi o revistă dedicată consolelor, NeXt se numea![]()
ce coperi ai vrea sa scanez ? daca le am atunci pana maine le si pun pe forum . Desi se numea PC games 4 Fun , redactorii erau f mari fani ai consolelor si a jocurilor lor (mai ales seria tekken si Gran turismo ). In orice caz, au cateva articole de-a dreptul geniale. Mare pacat ca nu mai exista revista asta. De cateva zile incerc sa intru pe site-ul lor da nu se incarca pagina...i think that ones down too
.
Stiam ca au avut si o revista console exclusive(deathstrike are dreptate, despre NeXT e vorba) da din pacare nu a avut decat 11 sau 12 numere dupa care au renuntat la ea
. Mare pacat... cred ca cel mai important factor care a dus la aceasta viata scurta a revistei a fost: perioada in care s-a lansat. Acu 5-6 ani cam toti oamenii erau pc-uri si foarte putini au auzit de console(ca sa nu mai zic ca cei care au auzit de console nu erau obligati sa cumpere revista
). Asa ca nu e de mirare ca s-a lansat numai timp de un an.
As vrea sa avem cat mai mult material legat de console/gaming si in Romania(asa m-am bucurat cand am descoperit site-uri precum console games , arenaTV sau cand am vazut prima data pe TVR 2 zon@ IT ). De asemenea, in ultimul timp avem tot mai multe lansari oficiale de jocuri in Bucuresti si nu numai. E un semn bun. Industria gaming-ului s-a mai dezvoltat si in tarisoara noastra in ultimii ani(drept ca, cu pasi marunti, da totusi e ceva).
P.S. poate deschidem si un thread in care sa punem articolele mai interesante din revistele precum PC games, Level , NeXT etc ca sa putem sa ne bucuram cu totii de ele.(tin minte ca si ronan a postat odata parca un nr interesant despre razboiul consolelor dintr-ul nr din xtrem pc parcavechi de 4-5 ani (cand pe piata era PS2-ule , xbox-ul si gamecube-ul ...ce vremuri
). Trebuie doar sa imi instalez programul de la imprimanta si poate maine o sa scanez si postez articolele mai interesante ;.
Vezi că avem şi o televiziune, GameX TV, e �ncă �n lucru dar �n curand ajunge pe cabluAu şi un site unde găseşti c�teva emisiuni, uite un review făcut de ei :
Bookmarks