No idea.![]()
lol http://www.curentul.ro/2010/index.ph...-Vodafone.html Jurnaliştii ăştia domnule.
Am un tată cu adevărat ciudat, nu numai că se joaca pe consolă şi pc dar acum a �nceput să stea şi pe forum-uri![]()
tata dinala vreau si eu. A meu tot imi comenteaza ca inca ma joc (la 18 ani) si tot imi zice ca ce bine era de inca se facea armata la varsta mea
. A mei nu au mai pus mana pe o consola de
13-14 ani(cand aveam un terminator si se jucau tetris ore intregi). Le-am adus aminte acu cateva zile de momentele alea "magice" si ei mi-au dat un raspuns simplu: "apai Tudore, pe vremea aia nu eram nici noi intregi la minte
". Si uite asa am incheiat conversatia in aceea noapte
![]()
Nu are cont pe consolegame ci pe computerG lol E amuzant că mai intră şi pe topicurile de jocuri...Oh god, am stat să �i explic ce �nseamnă quick scoping şi alţi termeni de "gamer" eA fost o discuţie amuzantăOricum, �n "tinereţe" a fost şi el gamer, cumpăra lunar Lever şi GameOver şi se juca pe NES �mpreună cu mine(bine, pe atunci avea vreo 4-5 ani, deci...) + are prieteni de v�rsta lui (Aproape 40 ani) cu care se joacă Fifa pe live... Ştiu, am o familie foarte ciudată...
Bookmarks