Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 752 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 286 686 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #3701 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Yay, tocmai ce am aflat ca sunt de serviciu pe liceu azi . Toata ziua numai pe forum

2. #3702 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Am avut azi un noroc excelent, m-am dus la real pentru niste cumparaturi si m-am uitat si la sectiunea PC unde am gasit un Verbatim Rapier V1 Gaming Mouse la 44,5 Ron (fiind normal in jur de 139 Ron parca), mouse-ul vine cu o gentuta pentru el si una pentru greutati (5X 4.5 grame), "on the fly" are 5 setari pentru dpi de la 800 la 3200 dpi plus ca se pot definii 7 cu software-ul de la 400 la 3200 dpi, in rest ce sa spun se pot programa cu software-ul butoane de la tastatura la el si se poate face bind de pana la 3 macro-uri pe butoanele lui, sunt foarte mutltumit de achizitie recomand daca cineva din CJ mai este in cautare ^^. Atata tot ca o sa-mi ieie ceva pana ma obisnuiesc cu forma lol dar mai mult ca sigur nu mai mult de cateva ore .

Avand in vedere ca mi-a sosit si Saitek-ul PS2700 de la PC garage gaming controls this year are perfect .
    Attached Images Attached Images rapier-20v1.i.jpg

3. #3703 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...tocmai am băut 2L de Red Bull (fără pauză). Acum aștept să vedem ce se �nt�mplă lol

4. #3704 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Playin Battlefield free4play Closed Beta, Boooya!!

5. #3705 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...tocmai am băut 2L de Red Bull (fără pauză). Acum aștept să vedem ce se �nt�mplă lol
    bye bye, it was nice to know you!

6. #3706 SP
    �ți las ție adaptorul X360/PS3

7. #3707 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ��Creierul nu este un vas pe care-l umpli, ci o lampa ce trebuie aprinsa��

ATENTIE LA ENERGIZANTUL RED BULL !!!!

IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.

GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi.Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.

In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul: GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.

Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI:

1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul card�ac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.

2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o 'bomba mortala' care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata.

4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica. Astfel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate,ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .

5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc.

Bafta RonanN1 !

8. #3708 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Neah, imi amintesc de cineva (fost coleg de liceu) care dadea gata o lada (intradevar de sticle de jumate) in mai putin de o jumatate de zii si la inceput nu a fost o problema... pana si clatitele le facea cu energizant... Asa ca de la 2 L nu cred ca se va intampla ceva, dar spre binele tau nu m-as baza mult pe energizante ca pe durata lunga te distrug... Cand a realizat si el asta si sa lasat de ele pentru o perioada lunga de vreme numai era in stare de nimic...

Edit: hmmm.... citind cea scris monky este inca un motiv sa nu iti faci un obicei din asta... ...

9. #3709 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    �ți las ție adaptorul X360/PS3
    nu mai am ps3 asa ca prefer sa imi lasi jocurile tale

10. #3710 SP
    Member taz@'s Avatar
    you're out of you your f***ing mind dupa 2 red bull imi iese inima din piept

11. #3711 SP
    Eu oricum am energie �n mine O TONĂ - nu prea are efect Red Bull la mine (și beau rar...așa c�nd mă plictisesc). Sincer să fiu...acum mi-e somn lol

MonkY, merci de info. (știam ceva, ceva...).

I'll be just fine

De fumat - n-am fumat �n viața mea
    De băut (alcohol 120%.exe ) - nu beau (ocazional...rar)
    Cafea - n-am băut �n viața mea

...cred că-mi permite corpul c�te un Red Bull (la plictiseală) lol

�ți trebuie multă energie pentru a juca așa ceva

lol

12. #3712 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ronan, eu nu vreau jocurile, i le las lui nameless_fear. Ma multumesc cu casa, masina, consolele, prietena si bike'ul. Doar atat

13. #3713 SP
    The Real World Is Not As Easy As A Video Game

---------- Post added 16-12-2010 at 05:45 PM ----------

14. #3714 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Am avut azi un noroc excelent, m-am dus la real pentru niste cumparaturi si m-am uitat si la sectiunea PC unde am gasit un Verbatim Rapier V1 Gaming Mouse la 44,5 Ron (fiind normal in jur de 139 Ron parca), mouse-ul vine cu o gentuta pentru el si una pentru greutati (5X 4.5 grame), "on the fly" are 5 setari pentru dpi de la 800 la 3200 dpi plus ca se pot definii 7 cu software-ul de la 400 la 3200 dpi, in rest ce sa spun se pot programa cu software-ul butoane de la tastatura la el si se poate face bind de pana la 3 macro-uri pe butoanele lui, sunt foarte mutltumit de achizitie recomand daca cineva din CJ mai este in cautare ^^. Atata tot ca o sa-mi ieie ceva pana ma obisnuiesc cu forma lol dar mai mult ca sigur nu mai mult de cateva ore .

Avand in vedere ca mi-a sosit si Saitek-ul PS2700 de la PC garage gaming controls this year are perfect .
    Oferta este de mai bine de o luna.
    Daca stiam imi mai luam unul .
    Attached Images Attached Images dscf0067.jpg dscf0068.jpg

15. #3715 SP

...din păcate cu al meu nu pot face eu am Yomega Brain YoYo. Oricum interesant trick (intermediar = split the atom). Băiatul din clip folosește un Butterfly YoYo.

16. #3716 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    YouTube - How To Do Intermediate Yo-Yo Tricks : How To Do The Atomic Bomb Yo-Yo Trick

...din păcate cu al meu nu pot face eu am Yomega Brain YoYo. Oricum interesant trick (intermediar = split the atom). Băiatul din clip folosește un Butterfly YoYo.
    Si eu am tot un Yomega Brain XP si nu pot face cam nici un truc pentru ca sta in sleeper cam 2-4 secunde.Mi-am comandat dupa Amazon un Amazon.com: Wheels: Toys & Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41a0BnuWDnL.@@AMEPARAM@@41a0BnuWDnL sa vad cum se comporta.Abia astept sa vina,o sa il primesc maine.

17. #3717 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Si eu am tot un Yomega Brain XP si nu pot face cam nici un truc pentru ca sta in sleeper cam 2-4 secunde.Mi-am comandat dupa Amazon un Amazon.com: Wheels: Toys & Games sa vad cum se comporta.Abia astept sa vina,o sa il primesc maine.
    Mi-l imprumuti si mie vreo 2-3 seri ?
    Nu de alta dar sa vad cum se comporta agatat de lustra ca stii ca ma pricep .

18. #3718 SP

*edit*

Suciule! Intră pe mess!

...el stă pe forum.

19. #3719 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

20. #3720 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Ahahaha, ce bine e sa stai intr-un complex rezidential, nici dra*u nu poate sa iasa afara

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.