Niciunul![]()
De ce intrebi ?
Deathstrike , nu te agita , ca-ti apar vergeturi . Era spre binele vostru , macar vi se contorizau posturile . Asa ... cooperativa munca-n zadar .
Mariusik , nu ti-ai dat seama pana acum ca n-are rost ?![]()
Ok deci whadafac ...imi "sangereaza" mausu ,dau de rotitia si ma trezesc cu vaselina / ulei sau ce draci este pe aratator.
decat sa va certati, mai bine imi faceti rost de Tekken 6 pentru xbox![]()
( glumesc! nu aruncati, nu...nuuuuuuuu )
Nu copiati muzica si filme de pe internet: riscati puscaria! - Stirileprotv.ro
Nu cred in asa ceva, asa au zis in fiecare an, ca dau amenzi de sute de milioane, ca nu stiu ce si nu s-a intamplat nimic.
P.S Plus ca nu merita sa dau 100ron pe un CD cu muzica din care sa-mi placa 2 melodii, o sa fie bine la capitolul jocuri pentru ca n-o sa mai copieze lumea jocuri de Xbox, Wii, Psp etc.
WOW!!Inca o stire mai veche insahttp://stirileprotv.ro/stiri/interna...-internet.html
iar peste 100.000 de oameni folosesc DC++ sau Torente in fiecare seara. 40 dintre ei au deja dosare si sunt acuzati ca au furat un bun in loc sa isi cumpere cd-ul sau dvd-ul dorit de la magazin.
Hahahahahahha....din aia "peste 100 de mii" doar 40 , drept urmare e o roata a norocului undeva intr-o sectie de politie si alege pe un sarman ca sa il dea drept exemplu.P A T E T I C
Lider mondial ... unde ***** mea ( steluta mea ) isi iau astia datele nu stiu,daca suntem in top 5 e miracol.
Bookmarks