De cand a inceput ala cu "Click pe i'd buy this...dar pe tricou cu norisoru care injura dragut,sau i'd buy this pe tricou verde cu moloz pe tava"....
De cand a inceput ala cu "Click pe i'd buy this...dar pe tricou cu norisoru care injura dragut,sau i'd buy this pe tricou verde cu moloz pe tava"....
@graft unde le-ai gasit? stii vreun site cu astfel de imagini, ne-ar ajuta mult pentru news?
Nu stiu despre reviste... dar: Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More
Imaginile fac parte din portofoliul unui tip, le găsești aici: Khuong Nguyen //// (News / Tronified)
Este vorba despre fotografie + fotomanipulare (două elemente care măn�ncă timp și necesită skills), mă �ndoiesc că o să găsești așa ceva pe toate drumurile de pe internet![]()
Chuck Norris fact:
-Elodia stia singura slabiciune a lui Chuck Norris
-Chuck Norris a gasit-o de 8 ori pe Elodia in 10 secunde.
-Chuck Norris a transformat o Dacie in Mustang doar clipind.
-Chuck Norris a trecut Dunarea facand 1 pas.
Sa ma **** in youtube-ul ***** cu rezolutia lui de ***** si fullscreen-ul lu peste sa-i dau la **** cu automatul lui la 480 ca asa vrea **** in ****.
daca folosesti google chrome iti recomand https://chrome.google.com/extensions...jedkecfj?hl=en
Uhm... stelutele alea sunt puse la vrajeala, de fapt nu folosisem niciun cuvant urat.. nu stiam ca se dau warning-uri si pentru simboluri puse pe tastatura.... dar apreciez.
Doar ca eram putin stresat din moment ce netul se misca melc-style si dupa ce am stat o mie de ani sa se incarce un video, ii dau fullscreen si bineinteles ca trebuia sa stau iar.
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks