Romanii au talent si la desen cand au la bord una, alta... NOT!
He Slept Through That? - After 12 - Party Fails and After Hours Hijinks
Romanii au talent si la desen cand au la bord una, alta... NOT!
He Slept Through That? - After 12 - Party Fails and After Hours Hijinks
Eagle....eagle,deci fi atent cum facem,eu iti montez un webcam,si tu numa' te dezbraci,totu-i pe internet,numa' pe internet.![]()
Era o perioada cand faceau Crispy bine. Din pacate, rar mai gasesti asa ceva.
La KFC Mosilor, in ultimele ore inainte sa se inchida si la KFC Gara de Nord, la primele ore ale diminetii mai pastreaza un gust decent. In rest... iti bati copilasii de ciuda.
Da, am testat intens restaurantele acestea.
@erik95 ai cumva virusi? ca am primit un mesaj dubios pe mess
cica: ": Foto http://ibe.am/gcJ8o"
Ce penal. Si sunt mesaje de genul: Asta e un virus, da click aici ca sa il downloadezi.
Grr. Consumism idiot! Am o pofta nebuna sa modific masina! Ma uit la consumul actual al motorului de 1.4 si ma uit la portofel. Mananca mult prea multMa uit la noul 1.4 Reno, cel turbo, 130 cai si consuma la fel ca saptejcinci de cai...
Grr. Pacat ca de banii aceia sunt mult mai multe lucruri pe care le poti cumpara...
yahoo mail idiot. nici nu mai știu dacă am primit mail sau nu.
la ora 11 am primit un mail care scrie că a fost trimis la 8.
http://www.consolegames.ro/forum/f83.../index318.html
Old meme-new "Va sparg sa moara mama!!"Cum dreaq se scoate asta?Sunt baiatu lu` Berlin si a lu` Hanovra,nepotu` lu Luxemburger si a lu` Viena.Declar pe propria raspundere,mama traieste sa moara mama!!
Are careva dvd-urile cu showurile de la vacanta mare.
E o sceneta cu StarWars in lantul slabiciunilor. Si Chewbaka injura in limba lui si il beep-uiau. Dar nu o gasesc pe nicaieri.
Ca tot a venit vorba de Yahoo Mail: Yahoo! Mail incercati noua interfata, e foarte misto.
...ce ninge@cluj
Eu iubesc zăpada, iar anotimpul meu preferat este iarna dar...ajunge(ne-am distrat, ne-am bulgărit, am făcut oameni de zăpadă, dar...mai ho!).
Urmează binecunoscuta fleșcaraie...de 5-6 zile. O distracție.
Help - > Return to the original.
Ideea e ca asta e de 2x mai simplu, are totul implementat mai bine si se misca mai repede.
Bookmarks