Har har har har har har![]()
Amenintand cu OPC-ul nu inseamna sa-ti spui punctul de vedere, dar ma rog.Nu am avut ocazia sa postez pe threadul acela, din lipsa de timp.Dupa ce am citit cateva pagini din el, sincer, pot sa spun ca cei care au primit ban, l-au primit pe buna dreptate!
Pentru o amarata de figurina si pentru niste amarate de jocuri reduse, unele persoane isi arata adevaratul caracter.Si va mai mirati acum ceva timp de harmalaia produsa la nu stiu ce magazin, cand totul era redus cu 50-60-70%, absolut tot, de cumpara lumea bormasini, galeti, tot felul de prostii de care nu aveau nevoie, dar febra ca este de "n" ori mai ieftin e mai mare decat puterea a fi rational.....pentru o amarata de figurina Assassin's Creed la ce s-a ajuns..pff..
Si tray ca a intrebat de Duke Nukem si raspunsu a fost "stii ca mi-ai trimis o consola banata" ce legatura avea? ca nici acum nu imi explic))))))))))
au luat lacomii ban?....trist....
.....
si pe mine m-a sunat azi o pruna.....chiar doua.....tare dragute dupa vocesi mi-au zis ca nu ma mai pot face fericit cu................................................ ..............................................GT-5lol..............restul detaliilor nu le dau
l.t: oricum....ms gs
Imi pare bine ca a primit dante ban.Nu-l suportam.De cand s-a bagat intr-o discutia intre mine si un alt user, rezultand intr-o cearta, intre mine si el.Avea un aer atat de infatuat, si daca ii spuneai ceva iti baga fraza legendara "Tu oi fi nascut dupa 89, dar eu nu sunt un <insert injuratura> ca sa te <insert injuratura> pe mine, bhuey <insert injuratura>".I lold....sa posteze cineva repede o poza cu "Forever Alone" ca mie mi se inchid ochii de somn.
Daca incerc si eu sa comand acum de la Gameshop un TDU2 si RDR Undead Nightmare pentru PS3, oare mai gasesc?![]()
ma bag si eu sa citesc threadul cu GS, se pare ca viata trece pe langa mine daca nu stiu si eu ce s-a intamplabrb
-Walkman: Alo?
-fata de la GS: Buna ziua, va sun in legatura cu comanda dvs.
-W: Perfect! Ce se aude?
-GS: A ajuns ciocanul.
-W: ce ciocan?!?
-GS: ASTA!![]()
---------- Post added 22-02-2011 at 11:41 PM ----------
-GS: knock knock
-tray: who's there?
-GS: Yesha
-tray: Yesha who?
-GS: Ye shall be banned!
-tray: huh?
-GS: glumeam, v-a ajuns ciocanul
-tray: ce ciocan?!
-GS: ASTA!![]()
![]()
Tocmai am terminat Zeno Clash pe PC.
Endingul e lame rau de tot...ma asteptam la ceva la fel de spectaculos ca si restul jocului , dar am fost dezamagit dar in rest a fost awesome si wierd.
Ce e ban-urile astea?
ce e GS?
Bookmarks