Povestea e cel mai crucial lucru din joc, si cum primul pune bazele e inutil sa joci direct celelalte. Daca nici cand il termini pe primul nu intelegi 100% perfect povestea si mesajul ei, da' pai sa sari 2 jocuri![]()
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur
Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr
cei care aveți net de la clicknet, cumva și vouă vă merge de absolut tot că*atul in ultimele zile ? nu pot să intru pe absolut nimic fără să incerc și 20 de minute c�teodata.
culmea e că am intrat pe GT să văd un review, s-a incărcat puțin din pagină, c�t să văd linkul de download, și l-am luat... cu viteza maxima.deci de tras, trage, dar nu vrea să navigheze. ce dracu e asta ?
cum repar ?![]()
Luigi: dar de la Tech Support la Clicknet ce ti-au spus? Nu ca s-ar deranja prea mult oamenii acolo, dar sunt curios... au venit sa-ti faca o verificare? Poate ai probleme cu linia telefonica... poate ai pierderi... Poate a luat-o razna routerul...
la fel patesc si eu in ultimele zilecand copiez merge de minune, dar de incarcat
, pe facebook si vplay imi face la figuri
. dintre toate site-urile pe care le accesez zilnic doar CG.ro merge flawless.
anyway in cateva zile sau 2 saptamani RDS baby![]()
"The fight was over before any punches, it was over when they looked into my eyes before the bell " - Mike Tyson
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks