Bla bla bla paste..... o alta zi ca oricare alta.
RT: Cersetori astia chiar sunt de admirat, ma duc spre biserica trec de una ce se lamenta ca este cu handicap si nu poate umbla, pe cand ma intorc se ridica si umbla de parca ar fii Johnnie Walker.
I went to church un pic ametit... si bai nene in mijlocul cantarii m-a taiat una groasa... bai simteam ca fac implozie. Fug pana acasa cu un deget infipt in supapa, unload, ies din nou, ma duc la gratar cu prietenii, mananc mai mult, beau si mai mult si ma taie iar. Pana la urma mi-am bagat picioarele si am ramas acasa, nu se stie cand vine iar valul. Chestia e ca sunt busteni nu apa chioara... Frumos nu?
Grețos chiar
-
Trec�nd și la lucruri mai serioase, suntem la pagina 222. Fuc*ing numbers, how do they work?
Probabil ca Graft si-a setat in User CP - Options sa vada 40 de posturi per page. Default este 20. Orice nu este default poate cauza issues
Oricum.... 222... 444... Numb3rs...
Ma asteptam la ceva de genu' PSN a inviat... presupun ca nici divinitatea nu mai poate face nimic in cazul acesta...
YouTube - Borderlands' Modest Proposal
Scaggy style![]()
F**k �mi dau lacrimile c�nd văd ce amintiri �mi tresară ending-urile astea. Tekken 3 a,avut cele mai bune ending-uri.![]()
Nu m-am omorat dupa Tekken dar mi-au placut FMV-urile intotdeauna, defapt sunt principalul motiv pentru care am jucat Tekken, sa le vad pe toate.
Bookmarks