...vezi că steam id e cs_ronan nu RonanN1. Nu știu de ce dacă pun cs_ronan pe forum la noi zice că-i invalid ID
RonanN1 e doar...un titlu și at�t. Cum am eu sub nick let's do this!
...vezi că steam id e cs_ronan nu RonanN1. Nu știu de ce dacă pun cs_ronan pe forum la noi zice că-i invalid ID
RonanN1 e doar...un titlu și at�t. Cum am eu sub nick let's do this!
Sarbatoare, si-a schimbat Ronie avatarul!
Si eu scriu fara diacritice, folosesc Windows in italiana si tastez pe un laptop cu simboluri asezate aiurea, iadul pe pamant!![]()
Guys, daca vrei neaparat... eu pot sa pun style-ul dark... doar ca este cam 75% done... Eu deja scriu/citesc de pe el... insa de exp. User Profile-ul lui e dezastru. Gen textul este de culoare neagra pe fundal negru. De obicei mananc .css pe paine, dar credeti-ma ca in vB 4.x a gasi un amarat de padding poate dura ore... Si culmea, cu toate ca e produs comercial, la orice tichet ti se spune sa opresti orice alt addon, sa restorezi la default forumul si dupa aceea sa-i contactezi. Ei sunt nebuni daca au impresia ca cineva chiar tine forumul default... Anyway, back to work... Eu sper ca pana in weekend sa avem si un dark style functional!
Multumesc pentru rabdare!
Lasa-l asa pana este gata cel negru. Nu cred ca orbeste nimeni daca sta cateva zile pe cel de acum.
Pai la mine pagina de profil apare negru pe negru, si doar pe Google Chrome ! Help, ca nu vreau sa schimb browser-ul.
acum serios, o saptamana, maxim 2 putem de "traim" cu cateva buguri (gen ecran negru in my profile sau fond alb). no pain, no gain![]()
Believe it or not, George isn't at home.
Please leave a message at the beep.
I must be out, or I'd pick up the phone.
Where could I be?
Believe it or not, I'm not home
Are you sure you want to remove nameless_fear from your ignore list?
Settings, edit ignore list si gata![]()
http://****yeahtrollface.tumblr.com/archive - acolo-s toate!
* = F U C K
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks