Pai siteu' ala nu cred ca tine de versiune. Iti da add un bot si iti trimite ca mesaj de prezentare javascript ce iti modifica statusul. Partea proasta ii ca nu tot timpu' poti da reject/cancel ...
Pai siteu' ala nu cred ca tine de versiune. Iti da add un bot si iti trimite ca mesaj de prezentare javascript ce iti modifica statusul. Partea proasta ii ca nu tot timpu' poti da reject/cancel ...
Pai si daca bifezi prima chestie n-o sa-ti mai apara niciun mesaj. Stiu vreo 3 pana acum care au patit-o.
Fanatici astia tare.
Nu este virus, Preferences>Ignore List> [x]Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts si gata. Unii chiar abuzeaza de site-ul acela... Una e sa faci o gluma la un prieten si sa radeti amandoi , alta sa scrii "vand o p**a" la toata lista, inclusiv la persoane pe care nu le cunosti. Asta e, trebuie sa se distreze si copiii de 11 ani.
Are cineva de pe-aici casti Skullcandy (din-alea mari, nu in-ear)? Sa-mi spuna si mie cum sunt dpdv calitativ fata de celelalte casti de pe piata si daca merita banii. Daca nu, atunci sa-mi recomande unele ca lumea (pana-n 200 ron). PM!
Hai ca s-a calmat si fenomenul asta cu schimbatul statusului. De-acuma cine vrea are nevoie de VIP code.
Nope, este un Dodge Challenger SRT8.
---------- Post added 03-12-2011 at 11:34 AM ----------
Hungary bans homelessness - Wikinews, the free news source
Ce minte mai au si conducatori lor.
Stiu ca e cam veche dar eu abia azi am vazut-o ... sunt curios la ce se vor mai gandi in viitor.
Care e treaba cu bannerul de la eMag de pe site?
Ca stiu ca daca il folosesti ajuta siteul sau ce era ca am uitat
Ce sa mai zic ..... jocul apare anul viitor dar na.... http://www.okazii.ro/catalog/5912858...-xbox-360.html
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks