Changing lanes like a boss.
Eagle-Eye - They Call It | Mixcloud - Re-think radio
Guys, I could use your dub-heads feedback. Prima mea piesa mai "filthy" (de fapt e prima mea piesa overall). So go easy on me :">
Ce masina recomandati unui incepator? Ceva second-hand ieftin si care sa isi faca treaba (si bineinteles sa se gaseasca piese de schimb). Buget: 1000e, preferabil Germania (mobile.ro).
Iti recomand sa mai cresti bugetul. Nu o sa gasesti nimic in germania sa merite in banii aia si sa nu te ucida la inmatriculare. Poti cauta un Honda Civic EG, care este destul de ieftinel dar nu intr-o stare prea buna (nu erau stralucite cu rugina). Poti cauta si un Clio 2 (ph1 sau facelift ph2) cu 1.2, dar neaparat EURO 3 (D4 in actele nemtesti), ca altfel o sa te rupa inmatricularea.
Fa-ti un calcul ce buget ai pentru masina, taxa de inmatriculare, inmatriculare (costa si actele in romania ceva bani > numere, impozit, etc), pe numele cui o sa fie (conteaza la asigurare IMENS) si posteaza aici sau pe PM un total si mai iti recomand atunci.
Suna foarte bine. Ce software ai folosit? Ai si ceva hardware?
Pros and cons:
+ bass-ul suna foarte bine
+ e bine aranjata
- beat-ul (nu neaparat el in sine, ci nu se potriveste foarte bine cu piesa asta)
- intro-ul e prea lung
Overall: piesa suna foarte bine.
PS: Nu stiu daca ai ascultat-o pana acum:
GIF-urile perfecte pentru ce se intampla pe acest thread http://www.consolegames.ro/forum/f6-...le/index2.html
![]()
Bookmarks