Aaaa, deocamdata pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca
divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un
blastom al nonsalantei
nonconformistice intru
Jean Calvin. Numai ca aceasta
republistica interumana s-ar putea
repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul, in aceasta zi a unui
prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica o impartasanie pura, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort
plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm, sunt intr-o
urbanistica, intr-o
cazuistica medicala a unui univers
transvers si am luat aceasta impartasanie intr-un
situs inversus, intr-un nonsalant
subunivers intru Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta
continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.
divulgaritate = cuv�ntul nu există �n DEX online;
umanistic = grup de științe care pun accentul pe studiul limbilor, istorie, pe cultura clasică;
blastom = Tumoare canceroasă, neoplasm.
nonconformistic = cuv�ntul nu există �n DEX online;
Jean Calvin = un reformator religios francez (n. 10 iulie 1509, Noyon — d. 27 mai 1564, Geneva);
republicistica = cuv�ntul nu există �n DEX online;
repudia = A respinge, a nu mai recunoaște pe cineva sau ceva; a �ndepărta, a arunca, a alunga, a desconsidera, a renega;
prohod = Slujbă religioasă la �nmorm�ntările creștine;
plurirenascentistic = cuv�ntul nu există �n DEX online;
urbanistică = Știință al cărei obiect �l constituie sistematizarea așezărilor omenești existente și proiectarea de așezări noi; urbanism;
cazuistică = Parte a teologiei scolastice medievale care �ncearcă să rezolve cazurile de conștiință și să justifice unele practici imorale printr-un sistem de norme etice abstracte și prin subtilități logice, devenite cu vremea pură sofistică;
transvers = Transversal pe axa corpului;
situs inversus = o condiţie medicală congenitală �n care organele viscerale ale corpului uman se află �n oglindă faţă de poziţionarea normală;
continenţă = Care trăiește �n continență; abstinent, cast;
parasinusoidală = cuv�ntul nu există �n DEX online; probabil vine de la prea mult Parasinus �n urma unei răceli puternice.
Bookmarks