Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 711 of 752 FirstFirst ... 211 611 661 701 709 710 711 712 713 721 ... LastLast
Results 14,201 to 14,220 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #14201 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    am văzut că mai nou poți face parteneriat și din Rom�nia, dar nu găsesc niciun formular sau ceva de genu' ăsta pe site.

2. #14202 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    am văzut că mai nou poți face parteneriat și din Rom�nia, dar nu găsesc niciun formular sau ceva de genu' ăsta pe site.
    conteaza....ca ala pt partnership in romania direct cu utubeul nu te prea ajuta doar daca esti pe vlog/chestii dastea...
    Daca esti pe gaming aplici pt retele ca TGN/Machinima/Yeousch/The Game Station/etc.

PS: Ce canal ai?
    Aia care dau pe minecraft dau si pt vlog (buzzmyvideos parca)

3. #14203 SP
    Pe vlog vreau să fac eu parteneriat. Am văzut o grămadă din Rom�nia care au deja, și nu știu cum se face.

Anyway, intrebarea mea răm�ne: are cineva idee cum dau la o secundă anume in Sony Vegas ?

4. #14204 SP
    Member Cata96's Avatar
    Pe vlog vreau să fac eu parteneriat. Am văzut o grămadă din Rom�nia care au deja, și nu știu cum se face.

Anyway, intrebarea mea răm�ne: are cineva idee cum dau la o secundă anume in Sony Vegas ?
    dai click pe secunda care vrei?
    Sau tragi de bara aia care se misca?
    Sau totmuti frameurile pana ajungi la secunda exacta?

BuzzMyVideos.com astia parca dau si pt vlog partnership

5. #14205 SP
    mă g�ndeam mai degrabă la ceva de genul o căsuță unde să inserez secunda exactă și să se ducă bara acolo.

stai, ce-i cu situ' ăla ? nu prea ințeleg. parteneriatul cu Youtube nu se face doar prin Youtube ?

6. #14206 SP
    Member Cata96's Avatar
    mă g�ndeam mai degrabă la ceva de genul o căsuță unde să inserez secunda exactă și să se ducă bara acolo.

stai, ce-i cu situ' ăla ? nu prea ințeleg. parteneriatul cu Youtube nu se face doar prin Youtube ?
    Prin parteneriat youtube se intelege monetize-ul si si sa primesti partener features...
    De exemplu eu sunt partener youtube dar nu prin youtube ci prin networkuri (eu sunt pe gaming )
    Eu am toate feature-urile....

Daca vrei sa mai vorbim lasa un id de skype/messenger sa nu mai deranjam pe aici

7. #14207 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

8. #14208 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    funny-science-news-experiments-memes-breaking-news.png

Ahahahaha!

9. #14209 SP
    Senior Member psypc2's Avatar

10. #14210 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Aaaa, deocamdata pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformistice intru Jean Calvin. Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica o impartasanie pura, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm, sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers si am luat aceasta impartasanie intr-un situs inversus, intr-un nonsalant subunivers intru Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

divulgaritate = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    umanistic = grup de științe care pun accentul pe studiul limbilor, istorie, pe cultura clasică;
    blastom = Tumoare canceroasă, neoplasm.
    nonconformistic = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    Jean Calvin = un reformator religios francez (n. 10 iulie 1509, Noyon — d. 27 mai 1564, Geneva);
    republicistica = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    repudia = A respinge, a nu mai recunoaște pe cineva sau ceva; a �ndepărta, a arunca, a alunga, a desconsidera, a renega;
    prohod = Slujbă religioasă la �nmorm�ntările creștine;
    plurirenascentistic = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    urbanistică = Știință al cărei obiect �l constituie sistematizarea așezărilor omenești existente și proiectarea de așezări noi; urbanism;
    cazuistică = Parte a teologiei scolastice medievale care �ncearcă să rezolve cazurile de conștiință și să justifice unele practici imorale printr-un sistem de norme etice abstracte și prin subtilități logice, devenite cu vremea pură sofistică;
    transvers = Transversal pe axa corpului;
    situs inversus = o condiţie medicală congenitală �n care organele viscerale ale corpului uman se află �n oglindă faţă de poziţionarea normală;
    continenţă = Care trăiește �n continență; abstinent, cast;
    parasinusoidală = cuv�ntul nu există �n DEX online; probabil vine de la prea mult Parasinus �n urma unei răceli puternice.

11. #14211 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Crezi ca poti analiza videou asta acum:

?

12. #14212 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Epic dad:

13. #14213 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Aaaa, deocamdata pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformistice intru Jean Calvin. Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica o impartasanie pura, s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confirm, sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers si am luat aceasta impartasanie intr-un situs inversus, intr-un nonsalant subunivers intru Jean Calvin. Si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continenta parasinusoidala pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.

divulgaritate = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    umanistic = grup de științe care pun accentul pe studiul limbilor, istorie, pe cultura clasică;
    blastom = Tumoare canceroasă, neoplasm.
    nonconformistic = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    Jean Calvin = un reformator religios francez (n. 10 iulie 1509, Noyon — d. 27 mai 1564, Geneva);
    republicistica = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    repudia = A respinge, a nu mai recunoaște pe cineva sau ceva; a �ndepărta, a arunca, a alunga, a desconsidera, a renega;
    prohod = Slujbă religioasă la �nmorm�ntările creștine;
    plurirenascentistic = cuv�ntul nu există �n DEX online;
    urbanistică = Știință al cărei obiect �l constituie sistematizarea așezărilor omenești existente și proiectarea de așezări noi; urbanism;
    cazuistică = Parte a teologiei scolastice medievale care �ncearcă să rezolve cazurile de conștiință și să justifice unele practici imorale printr-un sistem de norme etice abstracte și prin subtilități logice, devenite cu vremea pură sofistică;
    transvers = Transversal pe axa corpului;
    situs inversus = o condiţie medicală congenitală �n care organele viscerale ale corpului uman se află �n oglindă faţă de poziţionarea normală;
    continenţă = Care trăiește �n continență; abstinent, cast;
    parasinusoidală = cuv�ntul nu există �n DEX online; probabil vine de la prea mult Parasinus �n urma unei răceli puternice.
    comentariu pe pagina de youtube la clipu ala:
    Io zic ca asta o prizat tamaie
    ))

14. #14214 SP
    tocmai am făcut contract cu RDS yeeeeee =D

10 mb/s download speeds, here I come

---------- Post added 23-04-2012 at 08:07 PM ----------

intrebare: se poate pune router la RDS ? iți dau ei ?

15. #14215 SP
    Member Cata96's Avatar
    AJUTOR!!!
    Jeez si mai ziceam de Rebeca Black

16. #14216 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    merita vazut...TOT

1:48...poor kid

17. #14217 SP
    7:31 - ****ing ... final destination much ?

18. #14218 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    iar o mizerie de emisiunea la Antena 3...gadea incepe sa se prostitueze..ce am avea de invatat de la Madalina Ghenea ?cum a ajuns unde a ajuns ?la naiba..e frumoasa(zic unii)..esti frumoasa ajungi model..nu esti frumoasa nu ajungi model..te culci cu cine trebuie ajungi..nu..nu..penibil..
    incepe sa devina un fel de Happy Hour sau Access direct..

19. #14219 SP
    doamne. "happy hour"

de fiecare dată c�nd ii văd mutra lu' măruță imi zic "doamne ce față m�ncătoare de c*cat".

20. #14220 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    AJUTOR!!!
    Jeez si mai ziceam de Rebeca Black
    OMG ... call the freakin ... youtube police to take em down . PLEASE!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 711 of 752 FirstFirst ... 211 611 661 701 709 710 711 712 713 721 ... LastLast