I like this one more![]()
@HotDoc : Mi-ai luminat dimineataMultumesc...efectiv e geniala poza!!!
Also
Cine are chef de niste old-school?
Stiu cu ce o sa trezesc vecinii dimineata!
Eagle-Eye - Octarine | Mixcloud - Re-think radio
I got a new one.
Sorry Madk91 ca nu ti-am folosit "burn"-ul, dar daca asculti o sa intelegi de ce). But it's high on my list!
Felicitari RATB! Dupa ce zilele trecute ii laudam ca au inceput sa dea jos cablurile de internet... astazi am ramas socat. Cu mult bun simt, mi-au aruncat, serpuit, miscat, invartit cablurile de internet... pe masina. Pentru ca am avut nesimtirea de a o pune in fata casei. Vopseaua este distrusa pe plafon, lateral si aripi spate, haion si bara spate. Deci... de la usi in spate.
Cum pe bugetul de student nu mi-am permis si casco si cresterea de 100% la RCA (desi am crescut ca experienta si varsta si nu am avut incidente)... ma asteapta o cheltuiala sanatoasa! Sa fim sanatosi!
Imi pare rau sa aud chestia asta de la tine,iti doresc sa ai o masina de 15-20000 euro si vb dupa,sa vezi ce frumos e cand toti taximetriştii o sa te ia un pic la �ndoit.Am avut 3 accidente usoare iar poliţa nu a crescut mult.Dar nu vreau sa intru in polemica, probabil crezi ca si asigurarea de viata sau pensia privata e tot o prostie.Numai bine
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Fiecare isi cunoaste banii. Cum eu am muncit fiecare leu, de la cei dati pe masina, pana la cei dati pe benzina, cred ca stiu cat de greu e sa dau x00 euro pe un Casco.
Daca altii au de unde sa isi permita, pe munca lor, aceste cheltuieli... felicitari! Eu mai am si intretinerea la casa sau mancarea, de care trebuie sa imi fac griji, la 20 de ani![]()
Pana atunci, fiecare isi plateste ce poate.
Nasoala treaba trickz. Imi pare rau. Eu stiu cum e sa patesti ceva la masina. Mi-am gasit-o indoita de doua ori in parcare. Ca sa nu mai vorbesc de urmele lasate de usile altora pe portierele mele. Mie mi-au furat si emblema din fata si inca o grila cromata de care au tras ca animalele incat au rupt si suportul pe care statea. Nu ai ce face, si daca sunai la politie tot nu aveai castig de cauza. Eu am ajuns sa cred ca orice ai face, in Bucuresti masina mereu va avea urme. Lasa, noi sa fim sanatosi, banii vin si trec.
va rog mult puteti sa ma ajutati cu un likee o prietena buna de-a mea
Concurs foto iunie | Facebook
Bookmarks