Sir, you just made my day!![]()
Da, de gramatica proasta si prostia omeneasca. Justin Bieber stie ca exist. O stiu. O simt. Deep down...
Salut baieti. Stie cineva, daca am pierdut numarul de inmatriculare la scuter pot sa circul cu el pana fac rost de altul? Risc cumva amenda?
Trec printr'o perioada mai grea si ultimul lucru de care as avea nevoie acum ar fi o amenda...
OMG. Am terminat de vazut The Legend of Korra Book one-Air.
Fain serial. Am vazut si Avatar : The legend of Aang ,mi s-a parut mai fun si copilaresc (mai placut) decat Korra (are un ton serios).
Am vazut si voma de The Last Airbender de M Night Shyamalan. Nici nu ma gandesc cum e Dragon Ball the movie.
Sa spunem doar ca pe langa Dragon Ball The Last Airbender pare un film de nota 10...
-----------------------------------------------------------------------
Inca doua saptamani pana la Muv-Luv Alternative Total Eclipse:
Muv-Luv Alternative a fost cel mai tare impresionant joc/visual novel care l-am experimentat din multe puncte de vedere (story, caractere bine puse la punct, plot exceptional, ost pe masura lui care sa se imbine perfect cu scenele, artwork superb), asa ca desi sunt sigur ca acest spin off nu se va ridica la nivelul visual novel-ului/jocului tot sunt bucuros ca se mai ofera ceva din acel univers, abia astept sa-l vizionez.
Ma bag si eu tarziu in subiectul Casco ... De acord, trebuie sa-l ai, dar cand masina ta pe piata face maxim 8k EUR iar ei ti-o evalueaza la 13-14 k si trebuie sa platesti o polita anuala de 800 EUR ... chiar nu e ok !
............................
Resident Evil Cafe & Grill Opens in Shibuya Next Month -- Andriasang.com
The Resident Evil franchise will expand into the restaurant business next month with the opening of the Resident Evil Cafe & Grill S.T.A.R.S in Shibuya.
Eu nu am auzit de asemenea cazuri, din ce stiu se intampla exact invers, masina ar face pe piata 13-14k si ei ti-o evalueaza la 8-9k. Eu pun problema altfel, raul inainte: esti indeajuns de instarit sa nu dai 8-900 de euro pe casco dar sa iti permiti sa cumperi aceeasi masina din nou?
dar numai la noi se intampla asa, in alte tari asigurarea la cea mai jaf masina e de la 2000 euro in sus.
Fara sa fac reclama. M-am suit in masina, m-am dus la Generali pentru Casco, au pozat-o in draci iar apoi agentul mi-a zis la cat o estimeaza ei si m-a intrebat: vreti mai mult sau mai putin? Am ales sa platesc asigurare la masina pentru suma aleasa de ei plus o mie de euro. In felul asta, in cazul unei daune totale, primesc exact cat vreau pentru ea.
Ma intreb de cate ori a trebuit sa traga la cos defapt ca sa faca video-ul acesta de 5 minute, avand in vedere cat de editat si taiat este.
Bookmarks