Nici nu stiu cum sa incep, nici nu stiu ce sa zic. Recunosc ca pana sa am acest cont pe CG nu am mai avut vreodata legatura cu orice alt forum din orice alt domeniu. Este primul meu forum si m’am atasat foarte mult de el. Si daca tin minte, inainte cu cativa ani nu eram decat un simplu baiat care a primit cadou de ziua lui o consola Xbox360 pe care ulterior am modat’o. Am fost foarte fericit cand am primit’o deoarece puteam sa trec la nivelul urmator, de la Xbox Original -> Xbox360. Va dati seama ce bucurie pe capul unui copil de 12 ani in acel moment. Totul a decurs bine timp de doi ani de zile (asta daca nu punem la socoteala RROD’urile, E74, etc. lol) pana cand am luat ban pe Xbox Live. 90% din timpul pe care il jucam pe consola era pe Xbox Live asa ca am decis sa’mi cumpar o alta consola pe care sa nu o mai modez. Astfel am ajuns sa dau de acest forum. De fapt, recunosc, nu eu am gasit forumul, ci tatal meu, care a dat un simplu search pe google ‘’Vand Killzone 2’’. A gasit anuntul lui Grey pe google, de unde a si cumparat ulterior jocul. Cand mi’a ajuns jocul acasa eram atat de entuziasmat (tineam in mana pentru prima data un joc original) incat am vrut neaparat sa stiu de unde l’a cumparat. Tatal meu mi’a aratat site’ul CG si de prima data de cand am intrat am fost fascinat de el. Prima data nu postam decat pe aria Bazar deoarece nu ma interesa decat sa cumpar jocuri. Insa, incet, incet am inceput sa ‘’sap’’ in interiorul site’ului acolo unde am dat de niste oameni minunati si prietenosi. Insa am inceput sa postez din ce in ce mai mult fiind foarte cuprins de acest forum si la un moment dat au inceput si greselile. Mi’am dezvaluit adevarata varsta si unii useri au inceput sa ma ia la misto. Sunt o persoana foarte orgolioasa de fel si de multe ori nu mi’am putut tine gura(stiu ca am gresit). Cam asta e povestea mea, asa am dat eu de CG, cu ajutorul unui simplu search pe google, care ulterior mi’a schimbat stilul de viata.
Adevarul este, ca eu unul m’am cam saturat de aceasta atmosfera de cearta, ironii si ‘’batai’’. Se pare ca nu mi’am format o imagine prea buna pe forum. Intradevar am facut cateva ‘’greseli’’ ca sa le zic asa, care m’au tras incet, incet in jos (Traitu in America, o poza, etc.). Va inteleg nemultirea fata de comportamentul meu, am facut acea greseala in care am zis ca am trait 2 ani in America (afirmatie care este adevarata), dupa care am venit si am zis ca engleza mea nu e prea buna(am mai uitat engleza de cand m’am intors inapoi). Alta ‘’greseala’’ pe care am facut’o a fost faptul ca am postat acea poza cu mine. Dupa ce am postat’o, toata lumea mi’a sarit in cap cum ca sunt un cocalar si ca ma aseman cu multe dintre scursurile acestui pamant. Chiar nu sunt acest gen de persoana si as vrea sa ma intelegeti, a fost doar o amarata de poza pe care am facuto cu ochelarii in casa, aia nu inseamna ca ii port toata ziua pe ochi sau ca sunt un cocalar. Au mai fost multe alte certuri si greseli din partea mea insa nu le mai tin minte pentru ca nu au fost chiar atat de ‘’populare’’ si nu au fost reamintite vreodata. In fine…. As vrea daca pot sa vin la urmatoarea intalnire CG, ca sa pot sta de vorba cu diferiti useri cu care m’am ‘’intepat’’ pe ici colo si sunt sigur ca dupa ce veti sta de vorba cu mine 10 min. o sa va schimbati total orice parere proasta despre mine. Pana la urma toti avem defecte si nimeni nu e perfect. Legat de greselile de ortografie pe care le’am facut pe forumNu sunt la scoala un baiat de nota 10 la romana, am avut medii de 9 dar si de 8 mai rar. Cred ca toti am facut greseli de ortografie la viata noastra si dupa cum se vede nu sunt chiar cel mai mare analfabet de pe forum astfel incat sa nu puteti sta de vorba cu mine fara sa va prapaditi de ras
Adresez in special acest mesaj userilor Mariusik, Muthu Raoul, Deathstrike, Honord, angelcrying si multi altii care m’au luat la rost de’a lungul timpuluiJ As vrea sa’mi cer scuze pentru tot ce am facut pana acum gresit si daca se poate sa imi acordati o noua ‘’sansa’’, sa uitam ce a fost in trecut si sa trecem mai departe. Ca sa zic asa, ‘’mai pa’ romaneste’’, as vrea sa fim din nou prieteni (in special cu userii pe care I’am enumerate mai sus). Sper ca ati inteles tema acestui mesaj si ca totul o sa fie bine. M’am atasat foarte mult de acest forum si as vrea sa fiu considerat printe voi un prieten, nu un dusman!
Va urez la toti o sedere cat mai placuta pe forumul nostru drag!
Bafta!![]()
Bookmarks