Ce arhivator/dezarhivator gratis imi recomandati?
The Best Free Software of 2012 - Archivers & Audio | PCMag.com
Eu 7zip folosesc.
...cum fac sa schimb cuvantul "member" cu alt cuvant?...am cautat de zeci de ori dar nu gasesc optiunea![]()
Pai si eu il am schimbat, dar am facut asta acum mult timp. Nici eu nu pot acum sa-l mai schimb
Interesant e ca mie mi s-a schimbat automat inapoi la "Member" cand a aparut serviciul de premium user..
Daca am un monitor cu intrare HDMI si un receiver de la dolce tot cu HDMI, pot vedea tv pe el sau am nevoie neaparat de un TV?
Thanks!Vreau sa o scot pt. a o colanta, apoi o montez la loc. Nu vreau sa ma complic cu chit, vopsire etc.
pentru cei care stau in italia sau au stat sau whatever:
dacă sunt a 12-a, și mă duc in italia, ce se int�mplă in materie de școală ? știu că in italia, ăia sunt cu o clasă mai sus. adică dacă aici ești a 9-a, acolo ești a 10-a și tot așa. dacă mă duc acolo c�nd aici aș incepe clasa a 12-a, va trebui să dau un test echivalent cu bacu' lor ? sau ... ?
e posibil să mă inșel in legătură cu sistemul lor, așa că aș vrea niște răspunsuri de la cei cu experiență.
Stie cineva care e treaba cu resigilatele de la emag ? Sunt produse folosite sau desfacute accidental etc ? Considerati ca merita discount-ul respectiv ?
Știu pe cineva care și-a luat un laptop de gaming cu vreo 10 milioane discount de la emag fiindca avea c�teva zg�rieturi mici.
Cred că merită, mai ales că ai garanție full la ele.
Imi poate recomanda cineva un serviciu de curierat/transport pentru aducerea unui pachet de 20 kg din Germania?
Incearca si la astia: Urgent Curier::Mai mult de 5500 de localitati in reteaua nationala - curierat rapid
Bookmarks