Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast
Results 521 to 540 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #521 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    De curiozitate, si-a mai dat cineva seama de faza cu ghicitul numerelor/nuelui/cuvantului a lui GOG? eu am ginit-o dupa cateva minute si spre marea uimire a mamei i-am facut-o si eu cu succes.Mare, MARE gresala ca a zis la inceput fraza ca de multe ori e dezamagit prin simplitatea trucului, s-a dovedit prin asta ca NUMAI iluzionist, nu mentalist sau ceva mai deosebit.Daca nu zicea prostia aia nu cred ca incercam sa cercetez cum a facut-o si nu o stiam.In caz ca o stie cineva sa nu o posteze, lasam sa ramana un ''mister''...
    So hardcore..
    Attached Images Attached Images picsor.jpg

2. #522 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Impresionant , acum te rog , indoaie prima moneda de 50 de bani care iti vine la mana. Si sa fie RECE dupa aia. Succes .

3. #523 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Topul meu:
    1. Cristian Gog
    2. Mihai Petraiche
    3. Trio Zamfirescu

4. #524 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Destul de slaba finala pana acum. Trio personal pana acum, in ordine aleatorie: Razvan "Krem" Alexe (pur si simplu geniala faza cu rock-ul), Cristian Gog (desi totul putea fi facut dinainte, spre deosebire de semifinale) si E-Xtreme broters.

Cristian Leana... Holly Mother of God !!!!

5. #525 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mi-e greu sa fac un top... dar cred ca ar trebui sa aleg dintre Cristian Gog, Mihai Petraiche, Razvan Alexe si Cristian Leana

6. #526 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Chestia facuta de Cristian Gog nu e aranjata, asta v-o spun 100%. Nu de alta, dar am 4 carti despre "mentalism" si cu putin curaj imi iese si mie ce-a facut el. Oricum, imi place ca a castigat si ca acest "brand" ce-l constituie magia si mentalismul e din ce in ce mai raspandit la noi pe meleaguri. Respect!

7. #527 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cert e un singur lucur: Las Fierbinti si-a mai gasit 2 protagonisti - Gigel Frone si Popa Tudorel.
    Sa. Trecem. La. Treaba!

8. #528 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu ma pricep deloc la mentalism, dar sunt sigur ca daca "ventuzele" alea de la aparat, care le-a pus pe piele, nu erau de metal, nu-i iesea nici un truc.

Sincer, mi-ar fi placut sa castige Cristian Leana. Mi s-a parut absolut genial ce a facut si nu am vazut in viata mea pe cineva sa faca acel minunat cub cu o singura mana si legat la ochi.

9. #529 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu ma pricep deloc la mentalism, dar sunt sigur ca daca "ventuzele" alea de la aparat, care le-a pus pe piele, nu erau de metal, nu-i iesea nici un truc.
    Sincer cred ca pe multi nu treaba cu EKG-ul i-a impresionat, cat chestia cu servieta. Ca si data trecuta, cu sala... Eu unul nici n-as vrea sa stiu trucurile din spatele numerelor astora... M-am interesat intr-o perioada de trucurile din spatele unor numere de magie, si am ramas dezluzionat complet cand am vazut ce chestii "ieftine" se foloseau. De fapt, si nenea Gog a spus la un moment dat ca a fost dezamagit de ce e in spatele mentalism-ului...
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sincer, mi-ar fi placut sa castige Cristian Leana. Mi s-a parut absolut genial ce a facut si nu am vazut in viata mea pe cineva sa faca acel minunat cub cu o singura mana si legat la ochi.
    Chiar crezi ca in Romania ar fi fost posibil sa castige un "nerd"? Sincer eu am ramas impresionat ca a ajuns pe podium. De fapt, la seria asta din Romanii au Talent cred ca cel mai mult a influentat juriul. Chiar nu stiu daca e chiar fair sa-si sustina anumiti participanti pe fata, dar parca e mai bine asa decat sa mai castige iarasi un caz social

10. #530 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cibe a castigat? N-an vazut emisiunea pana la capat...

11. #531 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cibe a castigat? N-an vazut emisiunea pana la capat...
    Cristian Gog. Mentalistul.

12. #532 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    Afl
    Cristian Gog "Romanii au talent" - trucul explicat de mentalism www.trucurimagice.com
    Cristian Gog explicatia trucului din finala "Romanii au talent"

Am pus niste link-uri cu toate trucurile explicate. La cateva am inteles din prima care era schema, iar altele au fost mai reusite si dupa ce mi-am stors putin creierii am cautat pe internet.

O sa fiti dezamagiti. Intrati pe proprie raspundere.

13. #533 SP
    Urat asa. Foarte urat ca se dezvaluie toate astea. Era o vorba: "magicianul este cel mai mare sceptic", iar eu va spun sincer ca nu vreti sa dati click pe link-urile alea!

14. #534 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Eu nu vreau să aflu cum a făcut-o. Ar strica toată... magia. Tot respectul și pentru Cristian Leana, chiar aș fi vrut să c�știge el. Sau Mihai Petraiche.

Mi s-a parut chiar bună finala asta, a fost mult mai variată dec�t cea de anul trecut. Am avut un dansator de popping, un rezolvator de cub Rubik, un mentalist, 5 chitariști (lol, ce mulți!), o c�ntăreață la nai, un rapper destul de unic și pot continua. Nu poți spune că a fost o finală slabă nicidecum.

LE: L-am uitat pe Vasile Godja, "ceterașu"! Mi-a plăcut și spectacolul lui, deși faza cu vioara �n flăcări nu prea i-a ieșit.

15. #535 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Urat asa. Foarte urat ca se dezvaluie toate astea. Era o vorba: "magicianul este cel mai mare sceptic", iar eu va spun sincer ca nu vreti sa dati click pe link-urile alea!
    Intr-adevar e urat ca au fost dezvaluite toate aceste trucuri de alti magicieni, dar o vina o are si Cristian Gog. Eu nu am nimic cu omul, chiar mi-a placut, e clujean ca si mine, nu vreau sa ajunga magicienii sa moara de foame, dar nu poti sa vii cu niste obiecte mazluite la asemenea nivel si sa pretinzi ca le indoi cu puterea mintii. Jumatate din numerele lui au fost facute cu obiecte ce te costa undeva la 1000 ron si le poate face oricine. Trucurile cu prezicerile in schimb au fost chiar reusite, dar si asa, tot nu merita locul 1.

Acum mai exista aici si o gandire zic eu invechita, unde magicienii trebuie sa te surprinda si sa te lase impresionat, sa ramai acolo cu gura cascata. Si de aici rezulta 2 categorii de oameni:

1. Cei cum era Anda (tipa din juriu) care isi facea cruci in direct si nu se oprea din a zice "Doamne fereste". Persoane care cred in supranatural, religie si orice alt bull****
    2. Cei care isi folosesc putin capul, nu se lasa impresionati prea usor si vor sa descopere secretul. Eu intreg numarul lui Cristian Gog l-am vazut ca un puzzle pt minte, unde incercam sa imi dau seama de lucruri. Si asta mi-a placut cel mai mult, nu faptul ca vreau sa fiu impresionat si lasat cu gura cascata. Inafara de prezicerea din finala cu servieta si indoitul acelei monezi de 50 bani primita de la altcineva, am inteles toate trucurile si chiar am ramas placut satisfacut cand am pus cap la cap trucul cu cele 3 preziceri de pe acel carton.

16. #536 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Si eu la fel, nu reuseam sa inteleg si nici acum nu am clar in minte cum a facut faza cu moenda insa la faza cu servieta de la inceperea trucului propriu-zis mi-am dat seama ca e ceva in neregula dupa ce a adus masa in scena, putea extrem de simplu sa deschida servieta tinand-o in mana, sa o lase jos si sa continuie cu plicurile, frumusetea la trucurile de genul asta consta in simplitate.Oamenii care acum il blameaza pe GOG pe fb/yt zicand ca a inselat publicul cand mai ieri il ridicau in slavi, etc nu-mi exprima altceva decat mila, ei probabil aveau impresia ca el a facut asta cu puterea gandului, nicidecum ca ar fi fost truc, asta in timp ce omenirea a ajuns la nivelul tehnologic de a putea stoca cateva sute de filme pe un cardulet cat unghia si am ajuns in spatiu de cateva zeci de ani...

17. #537 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Wow, bănuiesc că nu am fost prea atent, eu nici nu-mi mai aduc aminte că i-a fost adusă o masă �n scenă �nainte să deschidă servieta... Atunci e simplu de explicat trucul...

18. #538 SP
    In orice caz, talent/non-talent, a reusit sa uimeasca, sa faca show si sa pacaleasca incredibil de multa lume. Eu zic ca asta spune totul. Daca merita sau nu, nu stiu, dar in orice caz e un pas in fata comparativ cu castigatorul de anul trecut.

19. #539 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Oamenii care acum il blameaza pe GOG pe fb/yt zicand ca a inselat publicul cand mai ieri il ridicau in slavi, etc nu-mi exprima altceva decat mila, ei probabil aveau impresia ca el a facut asta cu puterea gandului, nicidecum ca ar fi fost truc
    ^This

Probabil ca toti crapa de oftica pt ca au fost "tzapiti" si acum trebuie linsat cu torte si furci cum si-a permis
    Tot ce pot sa zic pt ei este : HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

20. #540 SP
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    ^This

Probabil ca toti crapa de oftica pt ca au fost "tzapiti" si acum trebuie linsat cu torte si furci cum si-a permis
    Tot ce pot sa zic pt ei este : HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Felicitari. Tocmai incurajezi la mai multa escrocherie si inseleciune. De parca nu era destula in Romania noastra. Normal ca asta e cheia succesului in tara asta populata de oameni extraordinari. Banii, tzepele si minciunile sa fie la maxim. Talentul si inteligenta oamenilor precum Cristian Leana (tipul cu Rubik cube) e inutila.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast