Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 28 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 LastLast
Results 501 to 520 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #501 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pe asta il vedeam mereu in parcul Izvor antrenandu-se. E bun, dar nu vad ce ar putea face mai mult de atat, adica ar fi nevoie de o oarecare evolutie, nu poate sa faca tot aceleasi miscari in etapa urmatoare.

2. #502 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Tare rau curcanu

3. #503 SP
    Senior Member Danny's Avatar

E de la mine din oras.

4. #504 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

5. #505 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

Nu e filmuletul de la RaT, e dintr-un studio de la HHL.

Tipu e de mult timp pe felie cu lucruri de genul, KREM ii zice.

6. #506 SP
    Senior Member Mask's Avatar

7. #507 SP
    Teo

Omu e genial...

8. #508 SP
    Is it just me, sau numai ciupalaci au ajuns mai departe, poporul roman fiind retardat la cap?

9. #509 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    It's not just you bro...
    Attached Images Attached Images true-story.png

10. #510 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Is it just me, sau numai ciupalaci au ajuns mai departe, poporul roman fiind retardat la cap?
    Mie nu'mi vine sa cred ca la semifinala 2 locul 3 s'a disputat intre cei mai mari oligofreni din show! Cred ca au votat doar cocalarii

11. #511 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    mda.. primilor 2 nu le-a murit nimieni in familie recent si nici credit la banca n-au... popor roman.. lumea moare de foame si tu votezi ca un insensibil?

wtf?

mie mi se pare un progres fata de sezonul trecut.. povestile "emotionante" despre saracie nu prea mai prind la lume. Pana la urma pentru atata lucru trebuie sa-i multumim lui Adrian Tutu ca a reusit sa imunizeze audienta de practica asta penibila.

12. #512 SP
    Lasa ca sunt urmatorii doi care compenseaza. Cum sa renunti tu la trupele alea de dans si la vocile alea exceptionale ca sa iei un gunoier care imita sunete de... ce-or fi fost alea....

13. #513 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Este si preferatul meu Krem, insa si Pacha - man are dreptate: ce ar zice americanii, care sunt regii hip hopului, si in nicio alta tara nu s-a castigat cu hip hop. Cred ca atunci cand s-ar uita i-ar bufni rasul.

14. #514 SP
    Member iUser's Avatar
    Pai Pacha a zis asta despre tutu... Krem e de ceva timp in "fenomen.

15. #515 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Eu nu inteleg cum de Adrian si Sorin n-au iesit nici macar pe locul 3...pai frate copilasul ala la 10 ani rupe la breakdance;de adrian nu mai zic nimic , ca a zis de parintii lui ca-i dadeau foc la haine si stuff.Pai bai nene,ala talent,nu un taran care canta la vioara cu arcusul intre tatele unei femei,sau gay-ul ala de facea belly dance...pfuai ce talent.

16. #516 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    dar daca era un domn din inalta societate care canta la vioara intre tatele unei femei era mai bine? sau trebuia sa cante la mandolina? sau sa cante intre buci?

ala daca era necrofil si dansa din buric e ok? poate-i plac oile..

cand cineva va spune ca e o porcarie ceva ce va place sustineti mereu ca gusturile nu se discuta si ca e o tara libera si aveti dreptul sa va exprimati parerea asa cum socotiti voi ca e necesar. dar sa-i puna dracu pe altii sa aleaga ce le place LOR in loc de ce va place voua. Comunismul a murit doar teoretic pentru ca se pare ca mentalitatea de: "ce e bun pentru mine tre sa fie bun si pentru ceilalti" a ramas inradacinata si in actuala generatie.

17. #517 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by iUser View Post
    Pai Pacha a zis asta despre tutu... Krem e de ceva timp in "fenomen.
    Exagerezi, nu e niciun fenomen. Eu am fost la un concert acum un an si ceva, a fost placut, dar fenomen sigur nu. Sunt altii care fac versuri pe loc, care participa in rap battle, aia sunt mai "fenomen" decat tipul asta, care (desi nu cred) ar putea sa ii scrie cineva versurile.

18. #518 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cum il cheama pe Banderas ala de era imbracat in mariachi? Omul a fost psihedelic.

Nevermind l-am gasit. Gigel Frone!! Canta genial!

Ii plac fetitele si le racoleaza din scoli.........

19. #519 SP
    Teo
    De curiozitate, si-a mai dat cineva seama de faza cu ghicitul numerelor/nuelui/cuvantului a lui GOG? eu am ginit-o dupa cateva minute si spre marea uimire a mamei i-am facut-o si eu cu succes.Mare, MARE gresala ca a zis la inceput fraza ca de multe ori e dezamagit prin simplitatea trucului, s-a dovedit prin asta ca NUMAI iluzionist, nu mentalist sau ceva mai deosebit.Daca nu zicea prostia aia nu cred ca incercam sa cercetez cum a facut-o si nu o stiam.In caz ca o stie cineva sa nu o posteze, lasam sa ramana un ''mister''...

20. #520 SP
    Member dayday's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    De curiozitate, si-a mai dat cineva seama de faza cu ghicitul numerelor/nuelui/cuvantului a lui GOG? eu am ginit-o dupa cateva minute si spre marea uimire a mamei i-am facut-o si eu cu succes.Mare, MARE gresala ca a zis la inceput fraza ca de multe ori e dezamagit prin simplitatea trucului, s-a dovedit prin asta ca NUMAI iluzionist, nu mentalist sau ceva mai deosebit.Daca nu zicea prostia aia nu cred ca incercam sa cercetez cum a facut-o si nu o stiam.In caz ca o stie cineva sa nu o posteze, lasam sa ramana un ''mister''...
    Acum m-ai facut curios...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 28 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 LastLast