SUPER plictisitor..
Fetele sunt talentate, n-am ce zice, dar m-au spart astia cu '' energia '' lor.. chiar nu mi s-a parut un dans iesit din comun sau cu ceva care sa-ti ramana-n minte ca sa te faca sa votezi.
Printable View
SUPER plictisitor..
Fetele sunt talentate, n-am ce zice, dar m-au spart astia cu '' energia '' lor.. chiar nu mi s-a parut un dans iesit din comun sau cu ceva care sa-ti ramana-n minte ca sa te faca sa votezi.
Nici pe mine nu m-au impresionat atat de tare... dar nah... Vor si ei o trupa de dans in finala :)
Marian (aka Enrique) a fost la intaltime insa... Chiar daca nu ajunge in finala, sper sa-l observe cineva... Tipul ar putea sa-i dea cateva lectii lui Enrique :D
vor trupa de dans?
DFC nenica :>, acolo munca
Enervanta asta mica ...
---------- Post added 08-04-2011 at 09:24 PM ----------
V-astept pe CutiutzaPalavragelii sa ii barfim pe concurenti :)
Enervanta... enervanta... dar are o voce... De ti se zburleste parul pe tine. Nici nu stiu de unde ies sunetele alea atat de puternice :)
Singurul mare semn de intrebare este: "Will it blend?" Ah, nu asta... ci "Cum i se va schimba vocea?" pentru ca e bine cunoscut faptul ca e la o varsta la care vocea i se poate schimba complet... Anyway, are talent. Si rade mult. Asta e bine.
P.S. Pacat ca nu stie ce sunt parintii ei... sper ca nu sunt rautacios si o fi orfana...
Narcis Iustin sau asta mica enervanta... unul din ei vor castiga marele premiu ! Sau trupa Balance :)
Parerea mea...
Presimt finala intre fetita asta de 7 ani si Iustin :D
Pfff cica magie. Urasc show-urile astea de iluzionism in care cel care le face nu prea are niciun talent ci doar se foloseste de obiecte cu anumite gimmickuri (o cuite de-aia e $400 sau ti-o poti face singur). Intr-adevar, sunt spectaculoase, dar odata ce stii cum se fac devii cel mai mare cinic si sceptic :))
A spus ca odata ce stii cum se face, totul e clar si nu mai ai acel sentiment de a fi foarte surprins....
Ce n-ai inteles?
Fata asta parca e din cauciuc!!! :o
da' cum de nu s-a rupt,frate???/holy s**t:o:-??
Robooooo WOOO!!
L.E: Gata.. cand incep voturile, direct DFC. Superb :D
Bun si Robo. Bun si beatbox-ul :) Talentele grele in seara asta :D
Robo BEAST!!!=D>
sunt atat de multe talente incat nu stiu pe cine sa votez!
Mda... a fost grea ultima editie, dar la asta e chiar super complicat de ales doar 3... Eu in locul lor faceam macar un TOP 10, imparteam premiul mare la toti :D
Holy mother of gods ce era in neregula cu aia 3?!!!!!!!!!!