Baiatul acela cu beatbox-ul m-au impresionat pentru ca este ceva diferit, nu multa lume a mai vazut asa ceva pana acum.
Printable View
Baiatul acela cu beatbox-ul m-au impresionat pentru ca este ceva diferit, nu multa lume a mai vazut asa ceva pana acum.
Acea "multa lume" probabil nu prea a auzit de YouTube: YouTube - beatbox romania. Hehe, vad ca au fost si campionate de Beatbox :)
Tocmai d-asta l-au si votat. Nu ca ar fi bun. Din pacate, 80% din populatia romaniei, lucieste in zona rurala si marea majoritate nu au auzit de "bitbuox" (cum zicea el). Din punctul meu de vedere, nu merita nici sa ajunga in semifinala.
La fel ca cel cu mingea. Sa fim seriosi. Daca nu era ultimul concurent si nu avea povestea cu bicicleta care a impresionat la greu, nu mergea mai departe ca nu a excelat in nimic...
Si eu sunt de aceeasi parere, baiatul asta sa zicem ca are talent, dar nu avea ce cauta in finala. In plus, la toate show'urile de gen din afara niciun concurent nu isi expune drama vietii lor. Daca esti sarac, ca peste 70% din populatia Romaniei du'te la dansez pentru tine sau teledon... Asa pot sa ma duc si eu sa tin mingea pe picior in fata juriului si sa spun ca am 7 frati acasa si traim doar din alocatiile lor si intru in finala. Se duce asta in finala si nu se duc DFC sau contorsionista(imi scapa numele).
Damn... si in seara asta complicat de ales castigatorii...
Spalatoru de masini OWNs ! :)
LE: I'as da cu ceva in cap lui Mihai Petre :| Nu'l suport !
Demential Barmanul.!!!
wooow
Intradevar, mi-a placut faza cu ecranul LED de langa el, si cea cu tacul de biliard. :D
Luca Valentin, FKQ si Dinu Valentin sunt preferatii mei! :rulez:
Da, a fost geniala ideea. El a surprins si prima oara, cand a inceput prin a canta la "pian"... Nu se astepta nimeni cred la inca o super idee.
Btw, mie a inceput sa-mi placa Romanii au talent mai mult ca show decat ca si concurs... Chiar imi pare rau ca depind mai mult de cei de acasa decat de un juriu, care in semifinale parca a fost un pic in plus :)
Corect, plus ca publicul de multe ori nu voteaza ce trebuie.
Hai frate cum sa iasa mingicarul ala pe 1 si gimnasta care se chinuie zilnic ani de zile nici macar sa nu treaca ?
Baietii robo ce aveau ? Poate nu-s mai talentati decat Cosmin, dar prefer sa vad un moment de genul decat sa aud sunetele alea, e drept imbinate armonios si cu stil dar tot "sunete" raman.
Daca a uimit prima data...
A doua oara si mai bine...
In finala nu imi pot imagina la ce poate face...ma refer la Luca...barmanul
L-am votat:D...sper sa ajunga in finala...pt ca merita...
Si o sa ajunga...am o presimtire
cat despre beatbox...hmmm
era bun baiatul dar erau altii care meritau mai mult ....
semifinala 3 a fost una cam aiurea...au fost prea multi buni....meritau mai multi sa ajunga in finala..
In loc de acele 2 grase...sau de akikai merita sa mearga fata care se citez "contorsiona" si robo+trupa lui...
---------- Post added 09-04-2011 at 09:08 AM ----------
Perfect...Doar atat...
Imi pare bine ca l am votat pe Luca :d
pana la finala o sa isi scoata "marele premiu"
se spunea Mai sus ca nu sunt marlani cei de la protv pt ca intervalul de vot e acurt dar pana la urma...si au Aratat adevarata fata...facand votarea disponibila timp de 2 saptamani
Mda... asta vroiam sa spun si eu. Am ramas "Whaaaaaaaat?!?". Si daca se voteaza de-acum, atunci ce rost mai are finala? La noi in loc de finala e asa... un show de final? Ce sa zic, a mers ok pana acum, dar cu chestia cu voting timp de 14-15 de zile, e de-a dreptul peste stangul. No offense, dar asta nu mai e voting, e "plata biletului la intrare"... Jenant...
Sunt singurul care e fericit că Dinu Valentin , este �n finală. ?
Hehe, �n el am cea mai mare �ncredere că va c�ştiga, bine dacă n-o să-i "fure p�inea de la gură" băiatul contratenor. De fapt Narcis s-ar putea să c�ştige,pt că un contratenor găseşti foarte rar şi chiar din c�te-am �nţeles, bărbaţii pe vremuri,c�nd a ieşit opera renunţau la bărbăţia lor pt a li se subţia vocea ca să fie recunoscuţi ca adevăraţi artişti.
Mi-a placut si mie cum a cantat Dinu Valentin... dar iarasi au bagat chestia cu "Merita pt. ca e amarat, spala masini... Uite, are si familie, si copil...". Serios, a devenit un fel de "Dansez/cant pentru tine"...
P.S. Mie imi pare rau ca in finala n-o sa vedem nicio trupa de dans... Si chiar au fost cel putin 3 super tari care meritau. Dar, asta este... ciocul mic, si SMS-uri multe... nu? :D
De acord cu tine monky .. Şi cum ai zis şi tu,cel puţin una dintre ele ar fi trebuit să fie �n finală, at least freakquency care au rupt,inventivi,onbeat,mişcări curate,improvizaţii,imaginaţie,băieţii au,arătat că au tras tare şi �şi meritau locul,dar mna ce vrei dacă rom�nu' nu e antrenat să vadă şi el mai des un New style. ( Break,Popping,hip-hop,dancehall,locking,house etc..)
@catallynn26 Te �nşeli amarnic,asta ar fi trebuit să zici şi c�nd a c�ntat,piesa lui Mihai Traistariu - C�t de frumoasă eşti. Pt că şi Mihai Traistariu are voce unică şi cea mai �naltă octavă din Europa/Worldwide dintre bărbaţi or something like that nu-mi amintesc sigur. :) Te contrazic �n cazul acesta,tipul e foarte talentat.
Edit again : Eu am făcut referire la preselecţie c�nd a c�ntat,că ar fi trebuit să faci aceeaşi comparaţie,pt că aşa tu o să tot faci comparaţii cu artisul de la care a luat piesa şi o să-l critici. Tipul are o voce incredibil de curată şi frumoasă,numai "haterii" at�t. :)
Dinu Valentin ( spalatorul de masini ) nu merita sa ajunga in finala. Are o voce foarte frumoasa dar melodia nu l-a ajutat deloc. Nu am inteles de ce unii oamenii incearca sa-l copieze pe MJ, care avea un timbru vocal UNIC. Cu prestatia de asta seara nu a demonstrat nimic, ci doar ''inca o incercare nereusita de a-l copia pe MJ''
@carcru Imi pare rau, dar nu am vazut cand a cantat atunci. Mi-am exprimat parerea doar ptr prestatia din aceasta seara. Si intr-adevar, tipul chiar are talent, dar nu de finala.
@catallynn26, daca a cantat o piesa de-a lui MJ asta nu inseamna ca a incercat sa-l copieze, de fapt chiar nu l-a copiat, cel putin asta am vazut eu, pur si simplu a cantat melodia in stilul lui.
Te inseli amarnic. Ceea ce am apreciat foarte mult la el (si chiar l-am urmarit atent dupa prima melodie din preselectii, la care am ramas pur si simplu :o@-)), el chiar nu l-a copiat. A cantat piesa cu vocea lui, in felul lui. A avut anumite variatinui binevenite si asta a si fost apreciat. Daca nici asta nu este talent (ca un om batut de soarta, un spalator de masini, sa iasa asa mult in evidenta si sa uimeasca la propriu, pe toata lumea cu vocea minunata pe care o are) ce este ?
Pustiul care dansa ca MJ, copia. Pustiulica ala nu cred ca era in stare sa danseze pe altceva inafara de MJ. Asta nu intelege foarte multa lume. Ca sa dansezi sau canti ca MJ, nu inseamna sa-l copiezi. Inseamna sa fi unic si foarte bun in ceea ce faci, fie ca e vorba de dans, fie ca e vorba de cantat.
cand o aud pe fata aia cu dansul la bara sport olimpic imi dau cate o palma, sigur daca o sa castige ea toata Europa o sa voteze sportul olimpic