nu pot sa cred a iesit preferatul meu, daca iese si tipul cu beatbox sunt in extaz
Printable View
nu pot sa cred a iesit preferatul meu, daca iese si tipul cu beatbox sunt in extaz
Tray e in extaz..
rebeca neacsu vs robo o sa fie locul 3-4 andra- rebeca mihai- robo andi- robo
Mda, eu zic ca Marian Vasilescu trebuia sa mearga mai departe.
Se vede ca predominant in tara asta e footbal-ul. Noroc ca n-a participat si un politician... ca iesea si ala :D
Ma bucur pentru Stefan! Un baiat de nota 11. Daca as putea i'as dona bicicleta mea ! :)
wow...a fost foarte greu....meritau mai multi sa ajunga-n finala
Parerea mea e ca Stefan nu avea ce cauta in finala iar in locul lui trebuia sa fie robo.
Editia asta a trecut doar talentul pur.Cosmin,cel cu beatbox-ul este favoritul meu,este senzational tipul !!
de ce nu au fost alesi cei de la 3 Style Crew 3 Style Crew danseaza breakdance | Romanii Au Talent |ProTv pt a 4 semifinala am vazut ca au luat o baba sau ieri pe tipu vampir niste prosti putea sa il ia si pe arabu ala ce canta ca si Jay Sean pacat....parca vad ca, castiga voce de femeie .
pai asa mai erau si astia
Grupul umoristic Brigada 2/3 & Mastterred | Romanii Au Talent |ProTv
Daca Stefan reusea sa faca asa ceva, avea votul meu.... :)
Arta cu mingea!!
N-am citit ce ati scris mai sus, am venit doar sa zic asta.
1) ORIBILA ALEGERE, cum sa iasa coca pe primul loc? Nici macar nu e senzational cu mingea, sa va uitati pe eurosport la concursuri d-alea sa vedeti adevarate acrobatii cu mingea de fotbal, nu vrajelile aluia. ORIBIL. Ce concluzie sa trag, multi pusti cu cercel in ureche jucatori de fotbal.
2) Ala cu beatboxu pe 2? Iar nasol. E talentat, poate ar fi meritat, dar nu de pe locul 2.
Dupa mine, locu' 1 trebuia sa iasa aia mica cu vocea, locu' 2 DFC (robo) si locu' 3 ori magicianul ori altcineva, nu mai conta.
ORIBILE ALEGERI!
Eeeh, nu stiu daca ati observat, dar a ajutat bine de tot juriul. Povestea cu vandutul bicicletei pentru drum a facut sa se deschida multe "pungi"... aka au inceput babele sa voteze cu sufletul. Nu zic ca pustiul nu se pricepe, dar talentul "cu mingea" e o joaca pe langa ce faceau ceilalti. Dar asta este... la noi intotdeauna a fost asa. Footbalul inaintea gimnasticii. Ce conteaza ca tipa aia s-a antrenat de la 3 ani, ca nu mai are un os intreg in corp, atata timp cat omul "stia cu mingea"...
Pacat ca nu prea se arata la TV cam ce a ajuns in finalele din UK sau US... ca sa vada si ei ce talente pe-acolo. Dar nah, nu le putem avea pe toate, nu? Hai ca si maine o sa fie nebunie oricum...
Pai in US este aria de selectie mult mai mare. Este si normal sa existe mai multe persoane talentate. Eu as fi dorit sa treaca in finala si tipul cu "magia", pentru ca stie sa faca show si pe la noi nu sunt multi care fac show-uri de magie reusite. Au ajuns unii in semifinale care nu meritau, dar poate editia viitoare juriul va face mai bine acesta departajare.
Sent from my Samsung I9000 Galaxy S
a fost ce-a mai echilibrata seara....Rebeca merita...Cosmin(beatbox) merita...eu zic ca Stefan nu trebuia sa mearga mai departe...DFC trebuia sa mearga in locul lui...ce facea aseara Robo...park era de plastelina :)...meserias...sa faca un duet cu beatboxu :) sa vedem ce iese
in afara : http://www.youtube.com/watch?v=_i6Z7UN-rhg
si tipul asta juca la arsenal si tot i-a scapat mingea de 2 ori , faptul ca lu florescu asta nu i-a scapat e destul de impresionant
oricum mare diferenta nu o sa faca cine a iesit aseara pentru ca, nu o sa fie castigatorul din semifinala asta
Baiatul cu beatbox-ul nu mi'a placut deloc, eu zic ca nu merita sa mearga in finala. Era mai bine daca mergea robo.