Din contra, ascult hip hop de mult timp, pana si carcasa calculatorului o am semnata de Parazitii :D. Dar cum ziceam in privinta baiatului, meh.
Printable View
Din contra, ascult hip hop de mult timp, pana si carcasa calculatorului o am semnata de Parazitii :D. Dar cum ziceam in privinta baiatului, meh.
@HoTSaucE: Ehh... Nu prea are cum sa demonstreze :^o, dar vorba lui ''Cel mai bun , sa castiga!'' :).
Ratati.... exact pe cine trebuia nu au ales. Trouble si Daniel trebuiau neaparat sa mearga mai departe... nu grasele alea 2 care au cam falsat sau ala de i-a sarit sabia si poate ii taia gatul colegei sale...
Akikai ! :naruto:
Nu stiu ce cauta in finala,l-as fi preferat pe pustiu' care-l imita pe michael.
@eagle-eye : Trouble ,sunt cea mai buna trupa din tara daca imi amintesc eu bine. Bine dupa cei de la onebeat.
locul 1 si 2 sunt ok. 3 clar nu. Trouble trebuia...
Pustiu ala cu michael bine ca a iesit, tupeist pentru varsta lui, iar imitatorii mj nu se mai "poarta" de mult.
Dintre astia 3 trecuti azi, imi pare bine doar pt Akikai (hai sa zicem si pt alea 2, desi din ce-am vazut n-au ales nici melodie buna nici cu vocile nu prea le-a iesit).
A fost cred ca cea mai grea dintre seri... foarte greu de ales doar 3. Mie mi-au placut prea multi... Sincer n-as fi lasat pe mana voturilor de-afara... as fi lasat totul pe umerii juriului. Pt. ca timpul de vot e foarte mic, si cred ca deja nu prea mai conteaza cine are talent atat de mult... cat cine are familie mai numeroasa, prieteni mai multi... De exp. Akikai si Trouble aveau un avantaj clar...
Sunt singurul care este dezamagit ca nu a luat locul 3 Udrea?
Nu esti singurul...chiar vroiam sa mearga in finala.
Am si uitat de el. Avea vocea destul de apropiata de a lu' Sinatra. Dar cum a zis si monky,ar trebui sa lasa sa aleaga juriul,pt ca asa votezi prin sms/apel telefonic e aiurea,se califica unii care nu preau au ce cauta in finala ..
@tray : Ai mare dreptate aici,prietene. :)
intrun fel e aiurea ca prezinta si viata concurentilor. Mai ales la votul publicului devine un fel de "hai sa ajutam saracii".
Oricum trebuie sa recunoastem ca e un show bine realizat. Chiar m-am mirat de ce putine "galme" au avut pentru o transmisie Live. Si se vede ca fata de Prima au bani/sponsori seriosi. Altfel ar fi lasat cate o saptamana voturile... sa trimita lumea SMS-uri cat sa-si scoata de 10 ori premiul. Aici nu pot sa zic decat "Bravo ProTV!". E bine cand vezi ca si in Romania nu se vaneaza doar profitul maxim.
Pe de alta parte... parca semifinalele sunt deja intro pozitie ingrata. Parca era mai fun cand nu stiai la ce sa te astepti... ce nebuni mai urca pe scena. Acum doar se repeta. Sa speram ca nu se plictiseste lumea deja pana in finala :)
Trebuie sa spun , m-a dezamagit faptul ca Trouble nu a trecut , chiar meritau .
PS: I-am votat .
@tray : sunt de acord cu tine , trebuie sa primeasca votul pe talentul lor.
tray: Adevarat graiesti. Sunt sigur ca daca Adrian nu se afla in situatia asta avea sanse infime la locul 1 si chiar la 3, nu stiu de ce Akikai au mers mai departe, Trouble au fost cu mult peste ei.
Imi pare bine ca "Michael" ala mic n-a trecut, prea imgamfat, plus ca Michael wannabe gasesti peste tot.
Va rog care imi spune si mie ce melodie e asta imi place mult melodia pe care au dansat Natalia Duminica si mama ei au dansat din buric | Romanii Au Talent |ProTv
@ Merdiso. Adrian merita,sincer pt el chestia asta este o rampa de lansare. Are versuri bune,exprima ceva prin acele versuri. Majoritatea romanilor care canta hip-hop/rapp, nu trimit un mesaj concret exceptand parazitii. El este urmatorul,cel putin asa cred eu,daca nu o sa-si ia aere. :)
Eh crezi ca daca e asa bun nu a fost remarcat? A fost de-ajuns sa apara la TV si sa faca ceva senzatie...
Si Monky, da, puteau sa profite din sms-uri si nu au facut-o dar la cate reclame baga pe parcursul unei emisiuni cred ca isi scot banutii lejer :))
Castigatorul trebuie sa fie un act deosebit/iesit din comun/exceptional, uitati-va la america's/britain's got talent, sa vedeti ce acte aveau in top4.
Gen:
http://www.youtube.com/watch?v=c5CqE3rPxEY
Nu baietasul ala Adrian, n-am nimic cu el, o fi foarte tare irl, dar asa ca show, act si talent..
Omu' dar ala nu e un talent.
Depinde ce-au folosit,ca exista mai multe metode ca sa te "bati cu gravitatea".
Voua v-au placut tipele astea ? Mie nu mi se par deloc iesite din comun, e ok, traiesc momentul dar nu pot spune ca ma ma prea impresioneaza.
Sa mai vedem. :evil: