Io vroiam funky fresh. Din astia 3/4, preferam catelul, nu astia cu piruetele, la care efectiv ma plictisesc (desi e o performanta sa te invarti de atatea ori, fara ironie o spun, sunt boring. Plus ca nici muzica nu prea-mi place).
Io vroiam funky fresh. Din astia 3/4, preferam catelul, nu astia cu piruetele, la care efectiv ma plictisesc (desi e o performanta sa te invarti de atatea ori, fara ironie o spun, sunt boring. Plus ca nici muzica nu prea-mi place).
pana acum am vazut ca la toate editiile a zis ca cei care merg mai departe trebuie sa faca spectacol,sa distreze publicului
pai nu inteleg ce e asa de distractiv sa vezi pe una care se invarte de 400 de ori intr-un toc?o vad odata si ma plictisesc a2-a oara e deja prea mult....mai bine o alegea pe fata cu cainele...
A luat locul 3 un om care are talent. Nu un caine! Ce este asa de greu. Iubesc animalele dar nu avea treaba mai departe acel numar. Sotii "invarteala" ar trebui sa fie mult mai in spate, dar daca asta a votat lumea ce sa-i faci.
Mi se pare o prostie decizia finala...dai un caine care se dreseaza foarte greu pe una care stie sa se invarta![]()
pai cainele era dresat de fata aia...si nu stiu cati in lume pot dresa un caine sa faca asa ceva
Daca maine e semifinala, saptamana viitoare e finala si the end? Dupa juma' de an de reclama?
Mika, ntz ntz. Maine e a doua semifinala, peste o saptamana sunt semifinalele 3 si 4. Deci in total 12 oameni. Si dup-aia concureaza intre ei si se elimina cate 1, pana raman 4.
Si eu pot sa ma invart! Ba chiar pot sa cad in mod grandios si sa fac lumea sa rada. Asta e bonus!
Si mie mi s-a parut o mare prostie alegerea locului 3, e ceva sa te invarti de atatea ori fara sa ametesti dar tot mai bine se califica tenorul sau fata cu Wanda, macar aveam ce sa vad ...
A compus o melodie intr-o saptamana si alta in tren, cum sa nu iti placa de baiatul ala.Are si talent,dar poate nu esti genul care asculta hip-hop.
![]()
Bookmarks