Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 28 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #261 SP
    Member viezure's Avatar
    Io vroiam funky fresh. Din astia 3/4, preferam catelul, nu astia cu piruetele, la care efectiv ma plictisesc (desi e o performanta sa te invarti de atatea ori, fara ironie o spun, sunt boring. Plus ca nici muzica nu prea-mi place ).

2. #262 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    S-a facut dreptate (intre cei 2 la baraj). Locul 3 cu sigurata il meritau altii.

3. #263 SP
    Member TheSpider's Avatar
    pana acum am vazut ca la toate editiile a zis ca cei care merg mai departe trebuie sa faca spectacol,sa distreze publicului
    pai nu inteleg ce e asa de distractiv sa vezi pe una care se invarte de 400 de ori intr-un toc?o vad odata si ma plictisesc a2-a oara e deja prea mult....mai bine o alegea pe fata cu cainele...

4. #264 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Pfuu ce emisiune si maine

5. #265 SP
    mda maine o sa fie fetele vesele...adevarate talente

6. #266 SP
    A luat locul 3 un om care are talent. Nu un caine! Ce este asa de greu. Iubesc animalele dar nu avea treaba mai departe acel numar. Sotii "invarteala" ar trebui sa fie mult mai in spate, dar daca asta a votat lumea ce sa-i faci.

7. #267 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Mi se pare o prostie decizia finala...dai un caine care se dreseaza foarte greu pe una care stie sa se invarta

8. #268 SP
    pai cainele era dresat de fata aia...si nu stiu cati in lume pot dresa un caine sa faca asa ceva

9. #269 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    A luat locul 3 un om care are talent. Nu un caine! Ce este asa de greu. Iubesc animalele dar nu avea treaba mai departe acel numar. Sotii "invarteala" ar trebui sa fie mult mai in spate, dar daca asta a votat lumea ce sa-i faci.
    Lol? Avea talent aia ca se invartea? Fata aia n-a muncit mult cu cainele pana sa faca chestiile alea?

10. #270 SP
    E bine ca ai ati inteles ideea.

11. #271 SP
    Senior Member tray's Avatar
    fiecare are dreptul la o opinie

12. #272 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Daca maine e semifinala, saptamana viitoare e finala si the end? Dupa juma' de an de reclama?

13. #273 SP
    Member viezure's Avatar
    Mika, ntz ntz. Maine e a doua semifinala, peste o saptamana sunt semifinalele 3 si 4. Deci in total 12 oameni. Si dup-aia concureaza intre ei si se elimina cate 1, pana raman 4.

14. #274 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Credeam ca-i Champions League aici, dar se pare ca nu.

Mersi.

15. #275 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si eu pot sa ma invart! Ba chiar pot sa cad in mod grandios si sa fac lumea sa rada. Asta e bonus!

16. #276 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Si mie mi s-a parut o mare prostie alegerea locului 3, e ceva sa te invarti de atatea ori fara sa ametesti dar tot mai bine se califica tenorul sau fata cu Wanda, macar aveam ce sa vad ...

17. #277 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Stie cineva melodia dubstep de la Reka si Stefan ? Reka si Stefan | Romanii Au Talent |ProTv 00:53
    bine ca exista Shazam. melodia se numeste "Kid sister - Pro Nails (Rusko Remix)"

18. #278 SP
    Ady is the best!

19. #279 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Ady is the best!
    Nu stiu cum poate sa va placa baiatul ala, mare talent deosebit nu are, iar daca ati vazut poze cu el pe youtube, pare destul de coca. But meh.

20. #280 SP
    A compus o melodie intr-o saptamana si alta in tren, cum sa nu iti placa de baiatul ala.Are si talent,dar poate nu esti genul care asculta hip-hop.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 28 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast