Daaaa-te-n spanac de shou ca mi-au dat lacrimile la rapper ! Bravo lui !
Singuru' la care m-am uitat/ma voi uita o fost rapperu (intamplator) si mi s-o parut penibil in ultimu' hal. Si cantecu' lui si reactia lu' Andra si a dansatorului. Normal ca imi pare rau pt el da' cred CA Cu o poveste ca a lui si daca pieptana un caine pe scena trecea mai departe ...
Macar mi-am amintit de ce nu ma uit la TV.
Mama da seamana rau cu Alizee!! si la dans si la tot!
L.E. Femeia de servici, ftw!
Aniii au trecuuuuut...
L.E.2 uite unde era Iyaz![]()
Emisiunea din aceasta seara a fost bestiala,mi-a placut foarte mult.
Urmatoarea va fi si mai si![]()
ce tot ii criticati?poti tu sa canti la vioara?du-te si canta stai in fata calculatorului si zici ca esti mai bun de cat ei,fa ceva. au fost multi oameni talentati la emisiunea asta pe langa cei care s-au facut de ras.si in seara asta au fost acrobatul de la inceput au mai fost vreo 2 tipi care au cantat,fata aia de 13 ani,rapper-ul,fata cu tatuaje pe care au refuzat-o......fachiru)
))
Asta da thread... Mie, cel mai mult mi-a placut tipul care era medic stomatolog si a avut o voce superba de opera...
Tipa de la final chiar semana cu pink si la voce (ma rog, nu atat de mult, pink chiar are voce, dar si asta avea ceva vibrato) si la look. Poate prea mult chiar
Mi-a placut aia mica balerina de se contorsiona, si tipu' de la final cu opera (desi ma cam enerveaza aceeasi melodie de cand a avut succes paul potts al britanicilor cu ea la auditie).
Bookmarks