Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 131

Thread: DIY: Ce am Meşterit Azi!

1. #101 SP
    Banned Templier's Avatar
    game chest
    Attached Images Attached Images lada.jpg

2. #102 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, intrucat au cerut mai multi sa vada despre ce este vorba, cam asa arata proiectul (desi eu unul sunt ferm convins ca va arata altfel in realitate). Sunt mici modificari aduse deja (de exp. geamul din lateral a disparut - va fi un perete/usa pe unde sa putem intra sa facem ordine) si dimensiunile nu mai sunt exact cele din start... Intrarea aceea trebuie si ea modificata (dar n-am avut timp si nici nu ma pricep prea mult la editare CAD). Dar, o postez... poate mai doreste cineva sa faca o astfel de nebunie pentru catelul/cateii sai (de aceea am notat acum si dimensiunile). Noi am gandit asta ca fiind pentru 4 catei. Acum, daca vom avea mai multi, sa se mai ingramadeasca si ei
    Attached Images Attached Images monky_doghouse_v4-larger_46.jpg monky_doghouse_v4-larger_47.jpg

3. #103 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Wow, faina ideea.
    Cu siguranta cateii vor sta mai mult pe casuta decat in ea.

4. #104 SP
    Admin MonkY's Avatar
    It has begun!
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Wow, faina ideea.
    Cu siguranta cateii vor sta mai mult pe casuta decat in ea.
    Sa stii ca ne-am gandit si la asta... si poate pe viitor chiar vom face o scarita pe care sa se poata urca (si care sa ne fie si noua folositoare). Acum, sper sa n-am parte de sarituri zilnice, ca totusi va avea cam 1,2m.
    Attached Images Attached Images 2016-11-22-16.25.14_cr.jpg

5. #105 SP
    Banned Templier's Avatar
    sa mai pui poze de pe parcursul lucrarii

6. #106 SP
    Banned Templier's Avatar
    in ce stadiu mai e casuta cainilor?

7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am lucrat pana la venirea serii (si a ploii)... si cam asta a iesit. Scuze pentru calitatea imaginii. Azi daca nu ploua/ninge, sper sa terminam (oricum geamul il voi comanda dupa ce va fi totul gata, intrucat masuratorile ne-au dat cam alte cifre fata de cele initiale).
    Attached Images Attached Images img_5784_cr2.jpg

8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Structural, cam asa ar fi. Acolo unde vor dormi (partea de jos si peretii), am pus polistiren de 4 + extrudat de 2 (la care se adauga OSB-ul de 2 si lambriul de 2). In rest am umplut cu balastru (ca sa nu fie spatiu gol pe unde sa intre ganganii). Partea centrala am intarit-o (daca initial foloseam lemn de 7x7, am pus 10x10... in speranta ca va tine "terasa" de sus. Doamne Ajuta!
    Attached Images Attached Images img_57692.jpg

9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Update (mai e mult de lucru... nu-mi imaginam ca sunt atatea de bibilit):
    Attached Images Attached Images monky_doghouse_wip_6.jpg

10. #110 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Din cate vad, cateii deja se simt ca acasa.

11. #111 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu a iesit ce trebuia sa fie... dar, la cat de mester priceput sunt si la ce ajutoare am avut, ma mir ca inca sta in picioare...
    Geamul din pacate a fost inlocuit de 2 bucati de policarbonat tip "fagure" (si eu sunt curios ce se va vedea prin el in final - acum e cu folia pusa)... Hidroizolatia momentan nu este decat cartonul bituminos (si acela pus intr-un hal fara de hal)... vopseaua se chinuie de cateva zile cu grade minus sa se prinda... Lambriul n-a mai apucat sa vada si partea de jos... asa cum n-au mai ramas nici bucati intregi ca sa pun dintr-o parte in alta... O sa mai iau niste coltare sa mai pun pe unde arata urat imbinarile si cam atat pe anul acesta.
    Attached Images Attached Images img_5981.jpg img_5993.jpg

12. #112 SP
    Banned Templier's Avatar
    Thank-ul e pt efort

13. #113 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Al meu este pentru sprijin moral . Eu spun c-ai inceput bine, chiar daca n-a iesit conform planului. Ce sa zic, ai prieteni norocoși, de vreme ce le-ai facut casa in propria-ti curte.

14. #114 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Mai demult dar acum am avut un pic de timp sa pun. Ciupercile le-am luat de la un tip de pe olx, foarte cumsecade, cu posta a ajuns a doua zi, 5 lei bucata +transport 10 lei. Se simte o diferenta dat fiind faptul ca ciupercile de xbox one sunt un pic mai inalte.
    Attached Images Attached Images controller-modat.jpg

15. #115 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Pi in a box. Mesterind la el am reusit sa stric display-ul pe care rula niste poze din street fighter dar na, asta e.
    Attached Images Attached Images 20170207_151112.jpg 20170207_151105.jpg 20170207_151537.jpg 20170207_145255.jpg

16. #116 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Arata bine, ce ai folosit pentru interfata controllerului?

17. #117 SP
    Am controller de snes pe usb luat de pe ebay.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

18. #118 SP
    Si ai dus fire de la controller la fiecare buton, frumos.
    Ar fi interesante si poze cu interiorul, ca doar e DIY

19. #119 SP
    Controller-ul e pe usb. In interior e doar pi-ul si un hub usb. Arcade cabinet-ul e doar 'housing' pt Pi

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

20. #120 SP
    hm, ar fi marfa totusi interesant de pus butoane reale nu reusesc sa-mi dau seama totusi din poze cat de mare este cabinetul si daca este intr-adevar ergonomic sa pui butoane reale.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast