-Ca am media generala 9.25-clasa a 11-a.
-Ca este posibil sa ma impac maine cu prietena...deci wish me luck!![]()
-Ca am media generala 9.25-clasa a 11-a.
-Ca este posibil sa ma impac maine cu prietena...deci wish me luck!![]()
@HoTSaucE: felicitari pentru medie (e destul de buna pt clasa a 11-a) si bafta cu prietena
On: Ma bucur ca am reusit sa vad in sfarsit cateva episoade din "Lie to me" ! ( am fost prea ocupat in ultimul timp )
Noaptea de revelion in care am fost la 2 party-uri. Unul cu colegii care era destul de plictisitor majoritatea timpului si altul cu niste prieteni in pub-ul meu preferat unde era DnB party. Needless to say, cred ca am stat maxim 4-5 ore cu colegii.![]()
ca dupa un drum extenuant de aproape 30 de ore (cu cateva pauze), multe calatorii amanate (zboruri, autobuze si trenuri) si mult stres, in sfarsit am ajuns acasa in Anglia si ma pot odihni cat doresc eu. Acuma cu ultimele puteri am scris un mesaj cum ca am ajuns cu bine alor mei, la prietena mea si la varumio... si am zis sa las un ultim biteles si voua colegilor forumisti. Si acuma daca ma scuzati, o sa ma duc sa hibernez pentru urmatoarele 24 de ore
![]()
-ca in sfarsit am dat comanda pentru ps3...acum trebuie sa astept doar 10-20 zile lucratoare![]()
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By weriwulf in forum Offtopic
By colossus in forum Console Club
By Mika in forum Console News
Bookmarks