Viata si surprizele ei minunate!
Nu stiu nici eu... La mine in clasa au facut vreo 9 pana acum (in ture, nu toti odata)... Unii cu dureri de cap, febra...
Eu am doar niste pete pe mine si tot stau 2 saptamani acasa.![]()
Ma bucurat azi nespus figura profei de info cand a vazut scrise pe tabla de catre mine parolele pe care le-am obtinut dupa nici un minut de brute-force attack la contul de Administrator si la inca un cont "Profesor". Imi pare tare rau ca n-am scris si "Courtesy of Anonymous.".![]()
Daca merge cum trebuie ophcrack si chiar este in stare sa decripteze de unul singur parola atunci nu e mare lucru dar in acest caz nu a mers chiar asa de usor. Ophcrack a functionat cat sa pot extrage hash-urile din SAM si acel hash l-am trecut prin Cain care in cele din urma l-a decriptat. Daca m-as fi putut conecta prin VNC la PC-ul de acasa atunci foloseam ighashgpu care folosea GPU-ul si era de 200-300 ori mai rapid dar fiindca parola a fost relativ simpla (6 caractere) se pare ca n-a mai meritat sa-mi bat capul cu asta.
Eu am jucat baschet afara... am dat juma' de ora la lopata sa dau zapada la o parte, dar a meritat!
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By weriwulf in forum Offtopic
By colossus in forum Console Club
By Mika in forum Console News
Bookmarks