Am fost anuntat ca urmeaza sa primesc o bursa de 1400 de euro de la facultate... nu am inteles prea bine de ce sau cum...
pana pe 20 luna asta ar trebui sa am suma in banca...
3DS XL si Pokemon X HERE I COME!!!
Am fost anuntat ca urmeaza sa primesc o bursa de 1400 de euro de la facultate... nu am inteles prea bine de ce sau cum...
pana pe 20 luna asta ar trebui sa am suma in banca...
3DS XL si Pokemon X HERE I COME!!!
Am scapat de predare la Desen Proiectiv. Damn, a fost greu. Acum trebuie sa trag din greu ca sa recuperez noptile nedormite.
Update-urile din ultima vreme la aplicatiile pentru iOS ( Steam, Whatsapp, Tapatalk etc. ).
Am revenit in Romania la sfarsitul lunii Octombrie si ieri am finalizat contractul pentru noul job. Nu stiu daca sunt mai bucuros ca am gasit locul de munca ce mi-l doream sau ca mai am inca 3 saptamani de copilarit, acum fara nicio grija. GTA V si Beyond checked, game on!
Nenorocitul ala mic zice asta ca pustoaicele lui primitive si nu numai sa-i cumpere ultimul album (zice ca se lasa dupa ce-l scoate pe asta ultimul). Dupa aia cred ca va baga ,,m-ati uimit cu sprijinul aratat si voi continua in industria muzicala pentru fanii mei".
On-Topic: ca vin sarbatorile => vin persoane care nu le-am vazut de mult acasa![]()
Bookmarks