Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 60 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1191

Thread: Ce ma bucura (acum)

1. #841 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    Nenorocitul ala mic zice asta ca pustoaicele lui primitive si nu numai sa-i cumpere ultimul album (zice ca se lasa dupa ce-l scoate pe asta ultimul). Dupa aia cred ca va baga ,,m-ati uimit cu sprijinul aratat si voi continua in industria muzicala pentru fanii mei".

On-Topic: ca vin sarbatorile => vin persoane care nu le-am vazut de mult acasa
    Nimic nu e mai fain decat familia reunita.

Cat despre Justin Bieber, hai frate mai slabiti oleaca mistourile. Fata se straduieste.

2. #842 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Nimic nu e mai fain decat familia reunita. E bine sa fi acasa, dupa atata timp. Jumatate de an! it's good to be home

3. #843 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Fata se straduieste.
    Attached Images Attached Images 123456.jpg

4. #844 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Id tap that.

5. #845 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Vrajeli. Face milioane si milioane din muzica si din concerte. In ciuda numarului semnificativ de oameni care nu il suporta, pustoaicele alea de 12 ani tot o sa il asculte, tot o sa dea bani pe albumele lui si tot o sa isi cumpere huse cu mufa lui pe iPhone-uri. Vrea doar sa mai starneasca putin hype. Se simte neglijat.

6. #846 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Gata sesiunea! I-am ciuruit!

7. #847 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Karma.

8. #848 SP
    Craciunul asta. Pt prima oara sunt implinit din toate directiile

9. #849 SP
    Member Mariush's Avatar
    Kudos ochi de vultur, 2013 fuse un an magnific si pt subsemnatul!

10. #850 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    A trecut o zi de toata jena. Ne vedem maine, sau azi, sau mai tarziu... Whatever.

11. #851 SP
    Am trecut de 2000 de views la videourile de pe channelul de YT
    Abia astept sa-i transform in subscriberi

12. #852 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ma bucra faptul ca ne-au adus la servici un Router Wireless mai potent.

13. #853 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ca am putut vedea azi, la tv, doua meciuri din Premier League.

14. #854 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Chiar 3 meciuri
    Swansea - Man City
    Southanton - Chelsea
    Man United - Tottenham

15. #855 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ultimele 2 pagini de pe thread-ul "Ce ma enerveaza (acum)" )

16. #856 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ma bucura sa vad ca in sfarsit avem si noi acces la servicii "in randul lumii" cand vine vorba de amazon. Cred ca in sfarsit ne vad cu alti ochi, chiar si pe noi romanii. Eu am ramas socat de modul in care mi-au rezolvat o problema cu un produs pe care eu l-am comandat gresit. Am comandat niste memorii, la al carui cod am gresit o litera (era ceva infernal, un cod de vreo 25 de caractere). Au venit memoriile, le-am dat mesaj ca am gresit, au zis ca nu e nicio problema. Mi-au facut refund (au intrat banii in cont) si mi-au zis sa comand altele si sa le trimit pe acestea inapoi pana pe 18 Ianuarie. Intre timp au venit si cele de replacement.

Deci eu acum am 2 seturi de memorii, mi-au zis sa trimit si copie dupa chitanta de shipping (ca sa-mi dea inapoi si banii platiti pe trimis inapoi)... si totul a mers "pe incredere" din partea lor. So, i'm happy!

17. #857 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am primit de la Telltale cod PS3 pt TWD sezonul 2

18. #858 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ma bucura sa vad ca in sfarsit avem si noi acces la servicii "in randul lumii" cand vine vorba de amazon. Cred ca in sfarsit ne vad cu alti ochi, chiar si pe noi romanii. Eu am ramas socat de modul in care mi-au rezolvat o problema cu un produs pe care eu l-am comandat gresit. Am comandat niste memorii, la al carui cod am gresit o litera (era ceva infernal, un cod de vreo 25 de caractere). Au venit memoriile, le-am dat mesaj ca am gresit, au zis ca nu e nicio problema. Mi-au facut refund (au intrat banii in cont) si mi-au zis sa comand altele si sa le trimit pe acestea inapoi pana pe 18 Ianuarie. Intre timp au venit si cele de replacement.

Deci eu acum am 2 seturi de memorii, mi-au zis sa trimit si copie dupa chitanta de shipping (ca sa-mi dea inapoi si banii platiti pe trimis inapoi)... si totul a mers "pe incredere" din partea lor. So, i'm happy!
    Eu am avut o experienta similara cu Amazon in... 1999. Comandasem niste carti si dupa aproape o luna nu sosise nimic, asa ca le-am scris si au spus ca nu-i nici o problema, mi le trimit din nou. Dupa inca vreo 3 saptamani a sosit un pachet si dupa inca vreo doua a sosit si primul pachet. (l-am identificat dupa invoice ca fiind primul). Le-am scris intrebandu-i ce sa fac si tot asa, mi-au trimis bani de posta, cu multumiri ca le-am scris samd.

Mi-am amintit tarasenia cand am vazut mesajul lui Monky si m-am bucurat ca am reintrat in randul lumii. La vreun an si ceva dupa povestea mea cu cartile, deja renuntasera sa mai accepte carduri din Romania...

19. #859 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ca a inceput curatenia de an nou aici si forumul a si devenit mai comunist-less

20. #860 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Heineken

Nu este reclama

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 60 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast