Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 73

Thread: Osama bin Laden, liderul organizatiei teroriste Al Qaeda a fost ucis.

1. #21 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan View Post
    O nouă parodie americană a avut lansarea astăzi... americanii �nghit orice, nu și noi!
    normal, noi romanii suntem baieti destepti, nu ca prostii de americani. Se vede asta si dupa nivelul de trai, civilizatie, etc.

---------- Post added 02-05-2011 at 02:28 PM ----------

Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    In plus nu inteleg reactia a milioane de cetateni US ... pur si simplu brainwashed...ceva grotesc.Chiar s-a intrerupt un meci de baseball si animalele au inceput sa strige USA USA ... pun pariu ca daca se anunta ca s-a gasit leacul pentru SIDA nu striga nici dracu .
    bin Laden pune la cale cel mai cumplit atac terorist ever, omoara 2000 de oameni, iar cand in sfarsit este ucis, americanii se bucura - intr-adevar, greu de inteles reactia lor...

2. #22 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    normal, noi romanii suntem baieti destepti, nu ca prostii de americani. Se vede asta si dupa nivelul de trai, civilizatie, etc.
    Eu făceam referire la comunitatea CG, situează-te unde vrei, my dear friend!

3. #23 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ori esti copil, ori esti american .

Doar un naiv o sa creada povestea cu cadavrul aruncat in apa etc.

Nu e un film Rambo in care personajul negativ e ciopartit in mii de bucati si il arunca la crocodil.
    Daca intr-adevar il aveau pe Osama, probabil ca il capturau viu, sa arate lumii ca l-au prins. (cum a fost cu Saddam). E o chestie de imagine.

4. #24 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan View Post
    Eu făceam referire la comunitatea CG, situează-te unde vrei, my dear friend!
    si comunitatea CG nu este o comunitate romaneasca ?

5. #25 SP

6. #26 SP
    Senior Member huber's Avatar

7. #27 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Ori esti copil, ori esti american .

Doar un naiv o sa creada povestea cu cadavrul aruncat in apa etc.

Nu e un film Rambo in care personajul negativ e ciopartit in mii de bucati si il arunca la crocodil.
    Daca intr-adevar il aveau pe Osama, probabil ca il capturau viu, sa arate lumii ca l-au prins. (cum a fost cu Saddam). E o chestie de imagine.
    Misiunea a fost foarte clara si anume sa fie omorat si nu capturat viu. Prins viu si judecat era prea mult pentru americani. Le convine mai mult mort decat viu.
    Procese interminabile, avocati, media, etc etc etc

8. #28 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Parerea mea e ca au intins coarda la maxim cu: "nu va vedea nimeni cadavrul niciodata". Pai nu trebuiau sa faca si ei investigatii, sa ia probe etc. ? Sau doar se bucura ca l-au omorat pe teroristul numarul 1 din lume ?
    Osama a omorat 3000 de oameni, dar SUA in al doilea razboi mondial au omorat doar cu 2 bombe intre 150-250.000 de japonezi. Ca sa nu mai spun nimic de toate celelalte razboaie in care au murit milioane de oameni nevinovati. Care sunt teroristii defapt ?

9. #29 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pai nu stii ca istoria o scrie ala care castiga?
    castiga Hitler nu mai era procesul de la Nuremberg ci procesul de la Whashington... and so on...

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Parerea mea e ca au intins coarda la maxim cu: "nu va vedea nimeni cadavrul niciodata". Pai nu trebuiau sa faca si ei investigatii, sa ia probe etc. ? Sau doar se bucura ca l-au omorat pe teroristul numarul 1 din lume ?
    Osama a omorat 3000 de oameni, dar SUA in al doilea razboi mondial au omorat doar cu 2 bombe intre 150-250.000 de japonezi. Ca sa nu mai spun nimic de toate celelalte razboaie in care au murit milioane de oameni nevinovati. Care sunt teroristii defapt ?
    Au luat probe de ADN, s-a confirmat ca este el. Oficial asta... NU amesteca ce s-a intamplat in al doile razboi mondial cu bombele atomice date la japonezi. Nu uita ca erau aliati cu nemtii si nu capitulau de loc. Asa ca americanii au recurs la bomba atomica, Japonia a capitulat si razboiul s-a terminat cu multe luni mai repede.

---------- Post added 02-05-2011 at 03:58 PM ----------

@Madk91
    Fara clipuri care nu au nici o legatura cu topicul.

11. #31 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Eu sper sa nu fie adevarat, caci daca e, in scurt timp toata Europa va avea de suferit.
    Sper sa nu aiba loc atentatele "promise" de diferitele organizatii islamiste, clar nu e de joaca cu ei.

12. #32 SP
    Carmen Hara a stat de vorbă cu Osama bin Laden imediat după moartea sa

Carmen Hara: Domnule Bin Laden, ce mă bucur că v-am prins! De azi dimineaţă vă tot apelez, dar �mi răspunde robotul. Eraţi ocupat cu despachetatul?
    Bin Laden: N-am avut nimic de despachetat, că am plecat �n grabă. Sunt �mbrăcat numai cu cearceaful meu de camuflaj, care e găurit. Dacă v-a răspuns robotul �nseamnă că ați sunat alături, la japonezi.

Carmen Hara: Ați ajuns bine? Cum aţi fost primit de cele 40 de virgine?
    Bin Laden: Virgine pe dracu! Abia am venit şi am deja am trei boli venerice diferite.

Carmen Hara: Am simţit eu că sunteţi neliniştit, dar mi-era jenă să vă �ntreb de ce.
    Bin Laden. Da, sunt puțin nervos pentru că am o eczemă care mă măn�ncă rău. Nu mai pot, simt că explodez.

Carmen Hara: Așa dezamăgit sunteți de fecioare?
    Bin Laden: Sunt niște babe expirate! N-au unghiile tăiate, nu se spală, nu se epilează la slip... Barba mea e mică pe l�ngă ce am văzut la astea.

Carmen Hara: Așa ur�te sunt?
    Bin Laden: Da, și sunt și foarte obraznice. Cum m-au văzut că vin au și �nceput să fluiere după mine, ca pe șantier. �Alo, băiatu, te fac o ****?� Vă spun, doamna Carmen, m-am roșit tot! Abia am scăpat de acolo, că m-a trimis una să-i cumpăr țigări de la colț.

Carmen Hara: Toate 40 sunt așa?
    Bin Laden: Cam toate, din c�te am văzut. Nu sunt �ncă sigur, dar am impresia că e și un bărbat printre ele.

13. #33 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Moromete View Post
    ...mercenarii nu merita respect!
    Ai cam dat-o in bara la faza asta maestre. Nu uita ca suntem, de voie de nevoie, in axa Washington-Londra-Bucuresti Pana nu o sa-si dea americanii seama ca nu pot face ei ce n-au facut sovieticii.. mai greu sa nu fie militari romani prin Afganistan. Mercenari sunt baietii angajati de Gaddafi in propria-i tara.

Referitor la americani si bombitele din Japonia, eu sunt de acord cu vocile care spun ca si capitularea niponilor era doar o chestiune de timp si ca au lansat bombele alea mai mult pentru a testa efectele unor astfel de bombe pe orase si populatii reale. Au si americanii destule pacate.

Si revenind la bin Laden, atat clericul Omar Bakri, cat si si seful CIA Leon Panetta au spus ca se asteapta la atentate de razbunare, inclusiv in Europa.

14. #34 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    La anu' nu sunt alegeri in SUA?

15. #35 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Fun fact -> Osama Bin Laden, Adolf Hitler both declared dead on May 1

May 1 is also the anniversary of President Bush's ill-conceived 2003 Mission Accomplished speech, prematurely announcing an end to combat in Iraq.

16. #36 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Attached Images Attached Images osama-pwnd.gif

17. #37 SP
    Member Moromete's Avatar
    Cel rau si viclean a fost starpit...back to sleep people!
    Attached Images Attached Images happybirthdayblackkid.gif

18. #38 SP
    Junior Member jorjica's Avatar
    Nu stiu,eu ce sa zic,nu prea sunt cu actualitatea,dar mai da-l naiba si Gadaffi si Osama Bin Laden?Stai un pic,cum au facut asta asa repede?Si mai ales,americanii au gasit si ei scuza,pentru corpul lui Bin Laden,ca il arunca in apa.PS:eu i-asi fi dat foc .Macar as fi scapat cu el cu toti de fata,right?Sau il spanzurau

19. #39 SP
    Member TheSpider's Avatar
    :hmm: cum sa-l spanzure daca era mort?

20. #40 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    in primul rand..nu se vrea a se gasi un leac ptr SIDA...vrei sa creasca speranta de viata si odata cu ea populatia ?
    scuze de off-topic. vai conspiratia asta... de ce vorbesti doar ca sa te afli in treaba si sa pari interesant? mai documenteaza-te putin despre HIV si de ce nu se poate sau e aproape imposibil sa creezi un vaccin. app exista o tentativa de vaccin, care administrat la cel mult 24/48 de ore (nu stiu sigur) de la un posibil contact cu virusul, ai sanse foarte mari sa scapi de el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast