Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 27 of 27

Thread: Discutii generale despre fete

1. #21 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Mda. Incercati pe viitor sa nu puneti atata suflet, chiar daca pare ca lumea se sfarseste. Femei sunt cu nemiluita, nu conteaza ca ai 200kg, ca esti invalid, ca esti frumos, urat ,etc , una se gaseste pana la urma.

Daca esti intr-o relatie in care o iubesti si te iubeste, nu cred ca apare o criza de genul "nu ma mai cauta" din senin. Cheia unei relatii de succes e comunicarea problemelor . Oricum, o relatie se strica din vina amandurora, rutina, uzura, ifose, indiferenta, minciuna etc. nu are rost sa iti reprosezi cu ce ai gresit. Poate, ceea ce tu ai considerat ca e bine, a fost interpretat de ea ca ceva rau.

Suna prea fantezist ce ai spus tu acolo, cu amenintari cu politia din senin si cu faze de genul "daca imi vrei binele nu ma mai cauta"
    E clar ca ori are pe unul si s-a hotarat sa ramana cu el (probabil vreun coleg de munca sau te miri cine), ori a intrat in vreo secta....(ia in considerare si varianta a doua pentru k din pacate se intampla mai ales in zilele noastre).
    Femeile is mofturoase, au impresii, la un moment dat se calmeaza, cand se mai maturizeaza. Esti tanar, nu iti mai fa sange rau, gasesti alta fata sigur. Daca e tampita, las-o in pace, nu iti mai fa de lucru. Bucura-te de libertate si nu mai plange ca un copil. Iesi cu prietenii ca aveti fete frumoase in Cluj . E greu dar o sa treaca....nu esti singurul care se confrunta cu probleme de genul asta....viata e frumoasa si merita traita, cu bucurii si cu necazuri...nimeni nu merita sa-si distruga viata pentru un el sau pentru o ea.....cand te vei maturiza iti vei da seama k asa e....focalizeaza-ti atentia asupra altor lucruri....

PS: Si daca se intoarce acasa dupa ce se distreaza cu altul, merita si o bataie buna. Ca sa nu il uite

2. #22 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Single si eu once again...Asa ca "i feel you man"
    M-am trezit mai devreme pe facebook cu "Flavia is now Single"...
    Si nici nu stiu ce am facut...
    Ca defapt eu trebuia sa ii dau papucii pt ca are niste prieteni de imi e scarba...mi-au facut niste faze duminica si nici macar apararea nu imi lua(numa' respect numai e)
    Vad ca noua moda nationala e sa te desparti pe fb cata maturitate!

3. #23 SP
    Junior Member CostynRo's Avatar
    parerea mea si nu vreau sa fiu rautacios
    femeia e ca o masina veche,nu sti cand te va lasa
    sau ca o pasare calatoare : se duce unde e mai bine

on topic: daca vrei sa afli raspunsu la ce sa faci sau de ce a plecat de langa tine , eu zic ca cheia e la tine si o sa gasesti singur raspunsurii la toate.

4. #24 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Mda...
    Foarte matur...(nu a fost ideea mea...)

Motivul ei: "Cand ai venit sa ma iei dupa cursuri , nu ai vorbit cu mine pana nu te-am luat in brate" ...
    Iar ea nu a zis nimic cand am fost cu prietenii ei la gratar si imi vorbeau urat( nici pana azi nu stiu de ce au facut asta...eu nu am zis/facut nimic) si nici atunci nu a vorbit mai mult de 2 min cu mine (ea).

5. #25 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sfat de la un batran: nu te c... acolo unde mananci.

la locul de munca nu exista relatie. niciodata sa nu te combini cu cineva de la munca.

in rest viata merge inainte. nimeni de aici nu te va putea sfatui ce sa faci. numai tu stii ce si cum a fost in acea relatie. niciodata sa nu te iei dupa unul sau altul. si mai ales dupa prieteni. o relatie implica doar 2 persoane. atat.

cu cat te vei gandi mai mult in urma, cu atat vei avea de suferit. fa o pauza, vezi ce planuri ai pt viitorul apropiat si pt cel indepartat si focuseaza-te. incearca sa iesi mai mult decat o faceai, nu te apuca de bautura, nu face excese si ranile vor incepe usor sa se vindece. dar repet, nu va trebui sa privesti in urma.

daca abuzai de privit forbal sau de gaming sau de orice alta activitate care priveaza o femeie de atentie (in proportie de 50%), incearca sa te moderezi. dar nu te priva de micile bucurii definitiv.

in rest iti doresc sa treci cat mai repede peste aceasta problema, tinand cont de cele expuse de tine. reciteste ce ai scris si vei intelege.

cheers

6. #26 SP
    Member iUser's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    nimeni de aici nu te va putea sfatui ce sa faci...
    Bine zici, mai exact nimeni nu te poate sfatui , trebuie sa faci ceea ce simti.

7. #27 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Bine zici, mai exact nimeni nu te poate sfatui , trebuie sa faci ceea ce simti.
    nu neparat... dar na...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2