Ca ma simt atat de singur! SI MA SCOATE din minti faptul ca vad peste tot cupluri... si parca numai eu sunt singur pe lumea asta afurisita!
Ca ma simt atat de singur! SI MA SCOATE din minti faptul ca vad peste tot cupluri... si parca numai eu sunt singur pe lumea asta afurisita!
Tu nu aştepţi ca prostu, tu respecţi munca unor oameni care merită cel mai probabil fiecare bănuţ. Mult a fost, puţin a mai rămas![]()
CEL MAI ENERVANT LUCRU POSIBIL: Romanii care pupa in cur alte nationalitati si-i trimit la origini pe altii romanii care incearca sa comunice, ca nu vrei sa le ei painea de la gura! Dude logica prostului?!
Eu de-abia astept sa inceapa facultateafacultate=vacanta. Mai ales ca mai am un an si scap.
Ma enerveaza sensul invers de circulatie din Anglia![]()
Sunt 2 lucruri care ma enerveaza extrem de mult in ultima perioada. In primul rand faza cu inceputul scolii. Toata lumea boceste de parca ar fi murit cineva pe motivul asta. Ce naiba? Stati acasa daca nu va place. Peste vreo 3-4 ani ne vedem la sediul de angajari RER Ecologic Service. Si celalalt lucru care ma enerveaza la culme este treaba asta cu GTA V. Nu mi se pare asa "super hyper duper mega joc" cum il lauda toti de pe aici. Este un joc... Nu cred ca o sa castig nimic daca dau 200 de lei pe o bucata de plastic care reda imagini si o carticica frumos colorata![]()
200??!? zi-mi si mie unde ai gasit asa ieftin!!!Nu cred ca o sa castig nimic daca dau 200 de lei pe o bucata de plastic care reda imagini si o carticica frumos colorata![]()
Bookmarks