Că numai am somn!
Ca nu trece bacul asta mai repede. Nu ca sa scap de stres, sau ca sa iau intr-adevar vacanta sau ca sa mi se ia o piatra de pe inima. Dar pentru ca am o intalnire cu o fiinta magnifica![]()
Ca m-am plictisit! si cand fac asta incep sa-mi calculez viata si ma scoate din sarite ca incerc sa vad unde am gresit in ea si incerc sa le gasesc solutii!![]()
Prietene,sunt 28 de grade afara si e ora 11 seara.
Ce rad acum cand ma gandesc cum imi faceam planuri sa ies cu prietenii noaptea ca o sa fie racoare.![]()
...vecinu de langa care sta pe trotuar cu masina parcata, usile deschise, urla in gura mare cu alti idioti si baraie manelele la maxim pana pe la 2-3 noaptea.x(
Ca nu se racoreste nici macar la ora 3 noaptea ... merge aparatul de aer conditionat incontinuu ...
"defapt" nu exista oameni buni...poate daca e vreo boala cu numele asta. corect se scrie de fapt
unpic-un pic
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
tot! Caldura, p****** de prin romania, ca nu am ce face toata vara, ca ar trebui sa ma motivez sa scriu ceva pentru o restanta! si ca nu reusesc sa gasesc o iesire din rutina de plictiseala in care am intrat
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks