Eu vorbeam de Mol, trec pe langa el zilnic cand merg la servici si e imposibil sa nu observ.
Sent from Romania!
Eu vorbeam de Mol, trec pe langa el zilnic cand merg la servici si e imposibil sa nu observ.
Sent from Romania!
Ca desi mi-am invatat si am inteles toata lectia la chimie, la test s-ar putea sa iau cel mult 5, cu indulgenta si cativa ingeri. Chimia pute!
Ca PSN-ul este tot down si ca am de facut o prezentare pt maine la fizica despre o lectie care nu am inteles-o deloc .
Ca i-am aratat azi degetul asistentei (o babaciune proasta care m-a intrebat cu ce deget am batut in usa ca am batut prea tare... si i l-am aratat) si ca maine trebuie sa dau ochii cu ea sa-mi puna stampila pe o scutire. Daca imi pune, i-l mai arat si pe celalalt!
Ca a ratat un penalty in min 92 inteligentul de Gabriel Alejandro VIGLIANTI
Din meciul Otelul-Gaz Metan
Si in plus de asta m-am plictisit sa ma joc singleplayer
GO GO GO Sony!/facepalm!
Nunta lui peste print, ce treaba am eu cu ea ? nici una, din cauza tampeniei asteia nu am putut vedea reluarea la emisiunea in Gura Presei.
Ca as putea sa ma angajez la o firma dar nu pot pt ca habar n-am de programare foxpro 2.6 sub DOS. By the way cine pana mea mai foloseste foxpro sub dos?
Sent from Romania!
Si ce pierzi vremea pe forum?!?
Ma enerveaza ca nu merge PSN si nu pot sa-mi termin review-ul despre MK!
---------- Post added 29-04-2011 at 08:52 PM ----------
Si ca tocmai am sters din greseala Tron Legacy dupa ce am stat ceva vreme sa se ia!!! FML
Si da stiu, sunt constient, don't hate the player, hate the game!
Bookmarks