la contraventii si infractiuni
pe e-drpciv.ro am media cam de 3 minute la un chestionar, ma joc cu ele ca la pacaneledar mi-a spus cineva ca s-au adaugat intrebari noi si ca formularea e alta la examen fata de ce e pe net...
ps. iti recomand carticica de la editura teocora si muulta multa rabdare sa faci chestionare...
sper sa iau maine :-ss
O am. Mersi de sfat,dar dupa ce am cumparat'o,am deschis'o si am inceput sa citesc,iar in cateva minute am realizat ca ma uit ca curca'n lemne. Prea multa poveste,mult prea multa teorie. Am facut chestionarele de acolo,bazandu'ma pe cunostintele acumulate la orele de teorie din cadrul scolii si mi'am dat seama ca m'au ajutat foarte mult. Bine,si cel care tinea teoria era un tip de nota 10,carismatic,energic,era imposibil sa nu fii atent. De altfel,e si directorul scolii.
Cred ca am facut cateva sute de chestionare pe Internet. Daca la primele cateva faceam corecte 14-15,acum trec prin ele urgent cu scor foarte mare,de fiecare data peste minimul necesar (22). Sunt cu atat mai sigur pe mine cu cat toata lumea spune ca 85-90% din intrebarile de pe DRPCIV sunt si la examenul real de teorie. Pe scurt,n'am absolut niciun motiv sa'mi fie frica,si totusi mi'e. Vreau neaparat sa iau si sala si traseul din prima,imi doresc de o gramada de timp permisul.
Mult succes maine.
Anumiti useri care cumpara 4-5 bucati din acelasi joc....you know what game....
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Iar am pana!!! Sa imi bag !@#$%^&*
Nimeni nu crede ca face pana asa des ca mine. M-am si saturat. Iau jante pe 16 si cauciucuri noi si imi bag ceva in el aspect.
Copilul asta are o problema grava, dupa aberaţiile scrise pe threadul de ps3, pune o intrebare...a �nceput sa ma streseze si pe pm, şi-o fi pierdut si asta mopedul sau a re�nviat mentorica
---------- Post added 04-11-2012 at 06:32 PM ----------
Ex. de pm...parca e scris de o femeie ne...bagata in seama
Originally Posted by megamind03
Il simti cum se zbate din toate incheieturile sa vorbeasca elevat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Incerc sa vand o gramada de chestii si nimeni nu cumpara nimic, si am nevoie de bani. Fffffffff.
"Babutele" din RATB care spun despre persoanele de 20+ ani ( incluzandu-ma si pe mine ) ca isi petrec toata ziua in cluburi , cu seringile in vena si cu tigara in mana ... PE BUNE !!?? Nu suntem toti asa ... mai exista si "tineri normali" ... Scuze daca am exagerat ,dar m-au enervat extrem de mult vorbele lor ... ne baga pe toti in aceeasi "oala" .
ca tot veni vorba... ma enerveaza babii din autobuze, nu pot sta naiba acasa? pe langa faptul ca mai si put mai si ocupa locurile degeaba. comunisti prosti, daca e gratis ei trebe sa mearga... sa stea dreacu' sa moara in casa sau sa se plimbe nu sa tot ia autobuzele... 80% sunt babi din autobuze.
Bookmarks