Ca nu pot sa incep conducerea la scoala de soferi decat de vineri si nu mai am rabdare![]()
Ca nu pot sa incep conducerea la scoala de soferi decat de vineri si nu mai am rabdare![]()
Ca nu gasesc un echilibru intre nesimtire si bunatate. In ambele extreme ai de suferit, chiar mai mult in cea de bunatate.
Ce ma enerveaza (acum)
Tot! Sunt intr-o perioada din aceea, in care urasc orice si pe oricine! Probabil din cauza ca incepe scoala...
I lol'd. In vama se fura si c****ul daca poate fi valorificat. Acum 2 ani in vama am lasat jos punga cu un 6 pack, o cola si niste chipsuri sa platesc clatita si cand am vrut s'o ridic nu mai aveam ce ridica. Weekendul trecut o prietena s'a intors fara telefon, i'a fost furat in club.
ontopic, ma enerveaza cainele vecinului, latra de o ora.
Doua lucruri: megadiscoteca curului din costinesti, e de CACAO! Imi pare rau ca am dat 10 lei sa intru acolo, cea mai naspa "discoteca" ever.
Si controlorii de pe tren - niste frustrati care iti vorbesc de parca ti-ar fi parinti, ironici si sarcastici si pana nu o dai cu organe genitale si decedatii din familiile lor, nu tac din gura.
Bookmarks