@eagle-eye,axton
da.. e posibil..panaramele astea de la facultate nu dau nimic din oficiu..ba mai mult...-2 nu va aparea undeva intr-un catalog ci se va scadea la calcularea punctajului final
Acum doua saptamani am facut pana. Doar in weekend am timp sa umblu si weekend-ul trecut am aflat ca nu merge facut nimic si ca imi trebuie cauciucuri noi. Abia astazi am avut timp sa merg sa iau cauciucuri, la vreo 20km distanta, si cand mai aveam 1 km, am facut din nou pana, la alta roata. Roata de rezerva era deja montata pe masina si nu am avut ce face. Am lasat masina pe marginea drumului, am mers 1 km pe jos sa fac rost de o roata, care in !@#$%^ nu se potriveste decat de la foarte putine masini, si dupa multe chinuri si negocieri mi-au imprumutat roata si am dus-o pe jos pana la masina, am schimbat roata si am reusit sa ajung sa imi schimbe cauciucurile.
*****![]()
Ca exista unele persoane care te numeau "unul dintre cei mai buni prieteni "(in liceu ) si acum nici macar nu-ti mai raspund la mesaje sau la apeluri ...![]()
Vorbeam la telefon, si intre timp ma gandeam sa incarc si Dark Souls sa ma joc putin dupa ce termin convorbirea, am ajuns la meniul de load character si fiind absorbit de conversatie apasam random butoanele de la controller, la un moment dat vedeam mesaj pe ecran "Updating save data", zic in gandul meu "or bagat astia ceva update", dupa care ma gandesc "
hmm ce butoane am apasat, nu cumva...
" vad ca termina de procesat si caracterul de level 93 care l-am inceput special pentru Artorias of The Abyss s-a dus, cam 63 de ore de gameplay duse pe apa sambetei, prima reactie a fost sa apas butonul de eject, sa sting consola si sa scot cablul de net. Din fericire am o salvare uploadata automat azi dimineata pe cloud datorita PSN Plus, sper sa reusesc sa o recuperez, am incercat sa o downloadez acum dar am primit mesaj ca nu pot acum ci doar de maine...
![]()
Zero,doar el crede ca o sa fie elevii prezenti zilele astea. Eu am mai fost doar ieri la scoala si am stat doua ore degeaba. Si noua ne-a spus sa mergem si maine.
Stiu ca facem cu acelasi prof.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks