Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 251 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1581 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Just my 2 cents.

Nu rezolvi nimic daca ii calci pe cap, ma rog, doar un dosar penal. Cu totii am trecut printr-o experienta (sau mai multe), ca asta. Trebuie doar sa inveti si sa te prinzi din timp cand tipa incearca sa umble teleleu cu altul. In momentul ala, faci tu primul pas si ii spui papapapapapapapa.

2. #1582 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...ca tocmai am aflat ca iubita mea (ma rog, fosta) mai avea o relatie in || cu un prieten. Deci vai de P... mea.

Asa deci? Oki, nu-i nimic.

Sa vedeti voi street fighter azi in cluj (langa cinema florin piersic pe la ora 13-14) - atata le dau cat vreau eu. Si eu vreau mult - mai ales ei.

Doamne fereste cand vad negru-n fata ochilor ca-s DRACU PE PAMANT!

---------- Post added 24-10-2011 at 05:08 AM ----------

Numar secundele
    Damn... trebuie sa anulez intalnirea de la 13 in fata la cinema... totusi serios acuma, nu merita, da-i papuci uito si gata, ii spui scurt ca a-ti terminat si gata, in cele din urma ea o sa fie cea ce regreta, parerea mea, daca actionezi violent nu o sa rezolvi mai nimic si vorba celui de mai sus nu merita sa-ti faci caz penal, dar actionand calm si lasand-o de izbeliste cred ca va regreta ce a pierdut.

3. #1583 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu rezolvi nimic, dar sincer, si eu as face la fel.

4. #1584 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Vremea asta ordinara , vreau sa fac un gratar sa ma spulber cu baietii si niste cotoare dar , surpriza ..... ploua !!

5. #1585 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki, gata. M-am calmat.

6. #1586 SP
    ^Ma bucur sa aud asta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ca am umblat prin tot centrul clujului si nu am gasit o palarie de piele nicaieri...

7. #1587 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Oki, gata. M-am calmat.
    Se mai tine spectacolul la cinema, nu de alta da mi-am luat bilet

PS: glume proaste pentru ridicarea moralului

8. #1588 SP
    Member LeGenD's Avatar
    laborantul asta obosit si plictisit de viata cu textele lui de 2 lei care vorbeste ca ultimul pedofil....asa incetutz si cu o privire de cretin de iti vine sa il calci pe cap nu alta...doamne doamne....ma baga in pamant omul AcEstA

l.t: FRATE...e doar la cativa pasi de mine si tot nu aud nimic concret....nu stiu ce sa mai zic....poate eu sunt mega surd in plm...in fine...gata ma abtin...

9. #1589 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Ca mi-au inchis contul pe okazii. Frumusete de cont cu 50 de calificative .

10. #1590 SP
    Cat de cretini sunt astia de pe youtube, un op vechi de patru ani dat jos pentru copyright cica... .

11. #1591 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Ca diseara trebuie sa plec la Brasov (munca munca) si dau de toti tampitii cu xenoane de 18000 care te orbesc,si nu in ultimul rand drumurile proaste din tara!

12. #1592 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Ca nu am costum de haloween pentru sambata si nu am nici o idee...

13. #1593 SP
    Costumeaza-te in Justin Bieber cu siguranta vei soca lumea, desi depinzand de locatie nu garantez ca mai apuci dimineata...

14. #1594 SP
    Va fi party rock, dubstep si drum and bass...nici chiar asa)

15. #1595 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Vai dar unde va fi combiantia asta de orgasme muzicale?

16. #1596 SP
    Club nerv Arad...cred ca voi fi Joker, insa nu am nimic mov...
    Indeajuns cu asta...spuneti si voi ce va enerveaza

17. #1597 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Si eu merg fix la acelasi gen de party doar ca la mine problema este ca masca care mi-am comandat-o de pe eBay din UK ii foarte posibil sa nu ajunga saptamana asta.

18. #1598 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai si eu merg tot fix la acelasi gen de party (Flux Pavilion wooo) . Are careva o masca Guy Fox?

19. #1599 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Toata lumea party de Halloween , dupa cum se vede . Si pe mine ma enerveaza acelasi lucru , nu stiu ce costum sa-mi aleg ... ma gandesc sa fiu Cole McGrath ( InFamous ) - tricou , blugi , aproape chel si un ghiozdan cu o singura bretea !

20. #1600 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Ca azi am picat examenul teoretic pentru carnetul de sofer asta dupa ce acasa pe site-ul DRPCIV puteam trece testul si de 10 ori consecutiv. Cel mai probabil emotiile m-au rapus in aceasta zi oribila.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 251 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast