Ori imorale. Nu uita imorale.
Am fost in seara de vineri spre sambata la un coleg de camin in camera ( X ). ca la mine muream de cald ,iar la el mai racoare. Mi-a fost si putin rau , dureri de cap (de la stat in soare)
Am facut niste sandvich-uri seara , si am lasat 2 felii de salam si o bucata de rosie in farfurie (semn ca aveam de gand sa le mananc si pe acelea.
Nu m-am simtit deloc bine in seara aia si am adormit pe la ora 11.(ora devreme pt mine)
M-am trezit a 2-a zi si am plecat din sibiu la ora 17:30(sambata), am uitat de farfurie adica.
Astazi pe la 8(duminica) seara ma trezesc ca imi zice un coleg Y de-al aluia de camera ca de ce am lasat mizerie in camera...si de ce nu am strans dupa mine....
Bagand de seama ca tipu X cu care am stat in seara aia , nu a aruncat si el din bun simt la gunoi ce era in farfurie...
Iar asta a inceput sa imi enumere cutii de pizza (numa' bani de pizza nu aveam) haine aruncate (am dormit in pantaloni scurti si atat aveam cu mine).
Mi-am cerut in mii de chipuri scuze...i-am spus ca imi asum vina pentru farfurie si ca imi cer scuze. Dar el ( Y ) ca "vai , ca ne suparam alta data".
IN PLM! o farfurie de 1 zi cu 2 felii de salam si o felie mai groasa de rosie...
Unii stiu sa scoata ochii aiurea.Daca facea el asa si il luai tu la trei-pazeste cred ca facea ca toate alea, ca ce ai ma de te iei de mine? Dar, in fine, lasa-i ca pe ei ca e mai bine pentru toti.
Frate, si la mine sunt 15 grade ziua si 10 noaptea. Crede-ma, e si mai enervant cand e mereu frig si ploaie.
Nu stiu daca ma enerveaza sau daca ma bucura: Maine scap de examene si ma pot bucura in sfarsit de vacanta. (probabil ambele)
Ma enerveaza toata agitatia asta cu bacu'.Stiu ca stiu, dar daca ma agit nu mai stiu...Stii?![]()
Bookmarks