Stii cum e, marimea conteaza![]()
Hehe, de asta ma plang si eu de ani de zile. Sfatul meu: nu lua Gran Turismo 5. Are update-uri de 5-6gb.
Dânsul-> OEE
Trebuie să recunoaştem, OUYA e o consolă destul de bună pentru Angry Birds.
ON: Ce mă enervează acum: https://www.ouya.tv/game/Unearthed-T...f-Ibn-Battuta/
deep web ... nu neaparat enervat dar mai mult socat , ceva de genul :
Nu ma refer la vesnicele chesti gen arme ilegale , droguri sau lucruri de contrabanda , am gasit de exemplu un video in care unul viola o copila de 6 ani iar dupa o sugruma , tone de filme cu tortura , forumuri normale ca asta cu pedofili care pur si simplu schimbau pareri , cereau ajutor in legatura cu relatile etc , canibalism , carne umana de vanzare si cel mai creepy lucru au fost "living sex dolls" ( la propriu , nu ma refer la prostitutie)
"Hitmen" cu preturi care variaza intre 10k $ si 200k ( echivalentul in bitcoins , cam asta e moneda care se foloseste pe acolo ) depinzand de persoana cu "delivery" intre 1-3 weeks
No na pentru cei curiosi desi nu recomand: EDITAT P.S : Nu dati link pe linkurile de la twitter de acolo, e un fel de scam sa intri pe siteurile cu CP Deep Web - Wikipedia, the free encyclopedia
Yep , sleep is for the weak![]()
^ realizezi cat e de periculos sa accesezi asemenea linkuri si videos? Recomand sa te opresti.
Omule, suntem în România! Really!?
ON: Mă enervează că suntem în România și asta nu se întâmplă.
Bookmarks