Stii cum e, marimea conteaza![]()
Hehe, de asta ma plang si eu de ani de zile. Sfatul meu: nu lua Gran Turismo 5. Are update-uri de 5-6gb.
Dânsul-> OEE
Trebuie să recunoaştem, OUYA e o consolă destul de bună pentru Angry Birds.
ON: Ce mă enervează acum: https://www.ouya.tv/game/Unearthed-T...f-Ibn-Battuta/
deep web ... nu neaparat enervat dar mai mult socat , ceva de genul :
Nu ma refer la vesnicele chesti gen arme ilegale , droguri sau lucruri de contrabanda , am gasit de exemplu un video in care unul viola o copila de 6 ani iar dupa o sugruma , tone de filme cu tortura , forumuri normale ca asta cu pedofili care pur si simplu schimbau pareri , cereau ajutor in legatura cu relatile etc , canibalism , carne umana de vanzare si cel mai creepy lucru au fost "living sex dolls" ( la propriu , nu ma refer la prostitutie)
"Hitmen" cu preturi care variaza intre 10k $ si 200k ( echivalentul in bitcoins , cam asta e moneda care se foloseste pe acolo ) depinzand de persoana cu "delivery" intre 1-3 weeks
No na pentru cei curiosi desi nu recomand: EDITAT P.S : Nu dati link pe linkurile de la twitter de acolo, e un fel de scam sa intri pe siteurile cu CP Deep Web - Wikipedia, the free encyclopedia
Yep , sleep is for the weak![]()
^ realizezi cat e de periculos sa accesezi asemenea linkuri si videos? Recomand sa te opresti.
Omule, suntem în România! Really!?
ON: Mă enervează că suntem în România și asta nu se întâmplă.
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks