Update-urile
Day 1 updade, weekly updates...nici pe steam nu scapi de updates.
Ca de doua zile rahatul de "sistem" al celor de la RATB nu functioneaza si nu pot sa-mi fac abonament la pret redusNu cred ca sistemul este asa de mega giga de complex de nici in 2 zile nu-i remediat.
N-ar trebui sa-mi mai cumpar calatorii, ca sa am de ce sa ma cert cu controlorii.
Unde pot sa las un mail de "multumire"?
In acest moment ma enerveaza ca vad cum al nostru urs (un simplu bot la urma urmei) are mai multe posturi decat multi dintre userii CG...
Prin urmare de-abia astept sa vad un A.I destept... ii fac cativa useri pe forum si am cu cine sta de vorba![]()
Nespalatii de pe transportul in comun, in fiecare zi sunt victimele indolentei si ale ingalaciunii, cineva sa se indure de ei sa nu le mai piteasca apa si sapunul.
Prea multi fanboy ignoranti pe fb...nu stiu ce era in capul meu cand am intrat in discutie cu ei.
Ma astepta un drum de 2300km pana in Romania, am plecat la ora 2 noaptea spre tara, insa la fix 25km a trebuit sa ma opresc pentru ca am facut pana. Pe bezna totala am reusit sa schimb roata fiind ajutat de LED-ul de la camera video, altfel nu aveam nicio sansa pana se lumina in 4 ore.
Cea mai urata faza din ultima vreme![]()
Cu el eram, daca nu era el mergeam si eu ca boierul cu avionul, dar cum nu mi-l primeste nicio linie aeriana trebuie orice drum facut cu masina. Fiind noapte a stat linistit in masina, cand m-am intors dupa 2-30 min inapoi in masina sforaia![]()
Fumatorii de la mine din birou de la serviciu, au loc pentru fumat, in birouri nu se fumeaza dar au darul nesimtirii si al mitocaniei plus lipsa crasa de consideratie.
Ma enerveaza ca de 2 ani conectez iPhone-ul la acelasi PC doar ca acuma imi spune "this accessory may not be supported"... Praf in connectorul de incarcat nu am, la priza incarca fara probleme.
PS3-ul meu nu mai citeste discuri. Am incercat si cu restore system si degeaba. Si tocmai ce imprumutasem GOW Ascension de la munca sa-l joc si eu(((
Netul de la Romtelecom e picat de 18 ore din cauza căldurii. Durează pana la 72 de ore sa il repare.
România![]()
Bookmarks