3600 si cv. Fara pantofi ca am. Costum + camasa + papion + batistuta + curea si butoni.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Urasc taranii de oras care merg la cinema si comenteaza filmul mai ceva ca un meci de fotbal si colac peste pupaza isi arunca si picioarele spurcate pe scaunele din fata, pe manere etc. (ca vin si in slapi la cinema).![]()
Sau faci ca mine (m-a prins intr-o zi mai proasta, nu sunt mandru de asta) si il faci de cacao in auzul tuturor..
ca nu am terminat inca lucrarea de licenta si trag de o saptamana, lucrand aproximativ 12 ore pe zi, ca sa o termin weekendul acesta.![]()
Poate îți trece acum
http://www.gameinformer.com/b/news/a...on-sunday.aspx
Ma rog, nu ma enerveaza oamenii. Ma enerveaza faptul ca eu nu-l am! Dar Dant3 m-a calmat.
---------- Post added 06-08-2016 at 02:26 ----------
Stiu ce zici, si eu sunt in aceeasi situatie. Colac peste pupaza, m-am lovit de un zid de caramida ca nu stiu sa fac urmatoarea etapa din licenta, it's beyond my level![]()
Aglomeatia din autobuz, lipsa aerului conditionat si mizeria din el. Bine că plătim abonamente....
..ca ma ustura ochii dupa doar 2 ore de stat in fata monitorului.
Tocmai ce-am revenit dintr-o vacanta unde n-am prea.. "pupat tehnologie", m-oi fi invatat prost.. cu natura domne!
Faptul ca sunt cobza cand eu sambata viitoare am nunta. Eh, macar pana atunci imi trece. Sper.
Ca stau ore intregi sa rezolv o problema in proiectul de licenta si apare alta. Programarea e un cerc vicios...
Bookmarks