Am primit acelasi PM
Cat de reguli incarcate, era un troll ce debita numai mizerii.
Dar ca fapt divers, eu nu i-am dat report
Am primit acelasi PM
Cat de reguli incarcate, era un troll ce debita numai mizerii.
Dar ca fapt divers, eu nu i-am dat report
Ca trebuie sa ma mut din punctul A in punctul B! Bagaje si pachete! drumuri si iar drumuri ca apoi sa ma mut iar din punctul B in punctul C
Offtopic: too late, l-a taxat rodarkone!
Ontopic: Ma enerveaza ca au plecat mai toti constructorii buni din tara. La fel si electricienii, instalatorii. Dau in ultima vreme numai peste unii care ma socheaza. Cel putin pe ultimul electrician a trebuit sa-l invat eu una-alta, sa-i dau scule de la mine, sa-i atrag atentia de cate ori nu facea ca in schema, sa stau sa o ia pe incercate... WTF is going on with this country?
Stai linistit ca si eu am patit la fel, mi-a schimbat un "electrician" una dintre rezistentele fuzibile si nu a conectat masa corect, si se mira de ce nu merge, i-am zis ca tre sa conecteze si al 3'lea fir si el a zis ca nu e nevoie, ma rog nu m-am certat cu el l-am asteptat sa plece, am conectat firul si totul a mers perfect
Acum ma enerveaza ca a trebuit sa-mi pierd 10 minute citind toate mizeriile lui Alex Khan trimise via contact page. Imi pare rau de cele 10 minute din viata mea, dar sa nu trageti de mine... nu pot posta ce a scris personajul (ar fi 99% ******). Din pacate asa sunt unii. Isi baga **** in tine si in munca ta, te ameninta cu toate cele... dupa aceea te roaga frumos sa-i ierti. Well, i hate beeing bipolar! It's awesome!
rodarkone: asa este, in mod normal in instalatiile "clasice" nu se foloseste nul-ul (de multe ori lipseste complet). Eu am specificat clar cand am construit casa ca am nevoie de nul, pentru ca fara el nu-mi functioneaza unele module smart.
Ce iertare sa-mi cer eu cand tu ar trebui sa-ti ceri iertare fiindca esti un admin idiot si partinitor care ia apararea unor javre ca eagle-eye, razvan***** si Dan3 *****ul?
aw man e 2018 si oamenii inca se mai cearta pe internet
On topic , ma enerveaza cei care primesc ban pe forumuri si tin mortis sa isi faca clone pentru a avea ei ultimul cuvant . let it go , life is more than being right on the interwebs
Ba stai bai, eu chiar i-am luat apararea si prima oara si acum cand am zis ca nu era motiv de ban. Dar a simtit nevoia sa se intoarca si sa-mi demonstreze contrariul
Nu cred ca e nevoie sa va aliati toti impotriva unuioligofrencopil cu nevoi speciale. Omul clar e bolnav, nu inteleg de unde toata rautatea asta.
Top 3 ce ma enerveaza acum:
Caldura asta! Stau cu geamurile deschise si incerc sa trag niste aer dar tot degeaba
Ca lucrez ca sclavul pe plantatii si tot nu-mi ajung banii!
ca mai am 2 zile pana plec de la locul actual de munca! si inca 22 pana incep in noul loc de munca! O sa ma plictisesc de turbez pana in septembrie
Primatele care au iesit la protest au batut o fata jandarm de zici ca ma uitam la bestgore, nu la stirile nationale. Nu stiu ce au vrut sa demonstreze, dar imi placea sa cred ca macar jumatatea populatiei care nu a votat PSD este relativ civilizata.
De la 1:50 se vede okay:
LE: Cine plm merge la protest cu pruncul in brate? Senilii dracului.
Da ma, pesedeii sunt cei mai civilizati, la creme de la creme.
Ce ma enerveaza pe mine astia ca tine. Ar trebui sa va faceti propria tara ma, unde sa va furati unii pe altii ca doar asta stiti!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks